Μια ενδιαφέρουσα ομιλία έκανε πρόσφατα η δρ. Βασιλική Τσίντζου, χειρουργός-οδοντίατρος και υποψήφια βουλευτής με την Ν.Δ στην Ανατολική Αττική.


Η δρ. Βασιλική Τσίντζου, χειρουργός-οδοντίατρος και υποψήφια βουλευτής με την Ν.Δ στην Ανατολική Αττική κατά την διάρκεια της ομιλίας της

Κατά την διάρκεια της  ομιλίας της, που πραγματοποιήθηκε στο Marriot Hotel, υπήρξε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που απασχολούν την Ανατολική Αττική, όπου θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα  με το κόμμα της ΝΔ, καθώς και για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

 

Την ομιλία της ιατρού και υποψήφιας Βασιλικής Τσίντζου χαιρέτησε ο Πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου Αθηνών Αθανάσιος Υφαντής.

Με τον Δήμαρχο Γρήγορη Κωνσταντελλο .με τον πρόεδρο του οδοντιατρικού συλλόγου Αθηνών Αθανάσιο Υφαντή και τον Κο Κωνσταντίνο Κουσκουκηκαθηγητης δερματολογίας και νομικός

Την ομιλία παρακολούθησαν σημαντικές προσωπικότητες από όλα τα επαγγελματικά φάσματα της Αθήνας, καθώς και κορυφαία στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Δημόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαίρη Βιδάλη κ.ά

Η δρ. Βασιλική Τσίντζου με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

 

Μετά την ομιλία ακολούθησε κοκτέιλ.

Η δρ. Βασιλική Τσίντζου με την Αντιπεριφεριαρχη Μαίρη Βιδάλη.

Η Βασιλική Τσίντζου κατεβαίνει για πρώτη φορά ως υποψήφια βουλευτής και θεωρείται προσωπικότητα με πλούσια επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία και ως μία από τις πιο καλύτερες και επιτυχημένες οδοντιάτρους της Αττικής!

Με τον δρ.Μάνο Βαρδά, επίκουρο καθηγητή οδοντιατρικής

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιοδοντολογίας στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην κλινική περιοδοντολογίας. Παράλληλα παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιοδοντολογίας στο πανεπιστήμιο Witten της Γερμανίας. Απέκτησε Master στις εφαρμογές οδοντιατρικών laser από το πανεπιστήμιο της Βιέννης, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων στη Ελλάδα και στο εξωτερικό κι έχει συγγράψει επιστημονικά άρθρα για αρκετά περιοδικά. Διατηρεί ιδωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα & στο Αγρίνιο, ασκώντας περιοδοντολογία, εμφυτευματολογιά και αισθητική οδοντιατρική.

 

Η δρ.Βασιλική Τσίντζου με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δημοπουλο και τη σύζυγο του Γιόλα και τον γνωστό επιχειρρηματία Γαβριήλ Πετρίδη

 

Γεννήθηκε  στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και είναι κάτοικος Βούλας και δημότης του Δήμου Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι  μητέρα δύο παιδιών της Μελίνας 27 ετών Οδοντιάτρου και φοιτήτριας Μεταπτυχιακού προγράμματος στο ΕΚΠΑ  και του Θανάση 24 ετών Οικονομολόγου.

Είναι εκλεγμένο μέλος της γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. Από το 2004 και για δύο συνεχόμενες τετραετίες εκλέχθηκε στο Δήμο Αιτωλικού όπου διετέλεσε Αντιδήμαρχος σε θέματα πολιτισμού και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου για δύο συνεχείς θητείες. Επιπροσθέτως είναι μέλος του ICC WOMAN HELLAS, του συλλόγου Καλλιπάτειρα και του συλλόγου EUROPA DONNA.