Πολλή λάμψη, διαφάνειες, έντονα κοψίματα, γεωμετρίες και περίτεχνα κεντήματα με πολύτιμους λίθους πρωταγωνίστησαν στη νέα collection Christina Zafeiriou Couture, για τη σεζόν FW 22-23.

 

Η Χριστίνα Ζαφειρίου με τα μοντέλα της

 Η πρόταση της σχεδιάστριας Χριστίνας Ζαφειρίου αναδεικνύει πάντα τη θηλυκή υπόσταση των γυναικών που επιλέγουν την υψηλή ραπτική.

Χριστίνα Ζαφειρίου Ιωάννα Παλιοσπύρου Τόνια Φουσέκη

Βραδινά φορέματα, ολόσωμες φόρμες, κοστούμια και για πρώτη φορά ένα ανδρικό look παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα της 31ης Athens Xclusive Designers Week.


Η Hala Khoury, ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και η Σούλα Λιάκου

Σύμφωνα με την ίδια τη σχεδιάστρια αυτή της η συλλογή είναι η πιο αγαπημένη, καθώς και η πιο αντιπροσωπευτική μέχρι στιγμής, με τις dark επιρροές να αποτυπώνονται στο μακιγιάζ και τα μαλλιά των μοντέλων.

Έμη Γκέκα Μαρία Φουντουκοπούλου

Πλήθος επωνύμων βρέθηκε στο Ωδείο Αθηνών για να παρακολουθήσει το φαντασμαγορικό fashion show της σχεδιάστριας Χριστίνας Ζαφειρίου, στη μεγαλύτερη γιορτή της Ελληνικής Μόδας.

Ντέμη Βερνίκου, Τάτη Μπόκοτση

Το styling και το art direction του show επιμελήθηκε για ακόμη μία φορά ο ταλαντούχος Άρης Γεωργιάδης. Τα ιδιαίτερα manicure των μοντέλων ήταν από την ομάδα της Laloo Cosmetics. Τα custom made υποδήματα του show επιμελήθηκε η Envie Shoes. 


Γιώργος Μοιραράκης, Γιώργος Τουρνικιώτης

Αναστασία Ζαννή

Μαρία Σολωμού Menete Fuerte

Στέλλα Μέλιγκαν Χρισιάννα Ανδριοπούλου

Έλενα Τσαγκρινού Ματίνα Ζάρα

Νόνη Δούνια

Τόνια Φουσέκη, Hala Khoury, Σούλα Λιάκου


Κώστας Πηλαδάκης

Έλσα Τόλη, Σπυριδούλα Τριάντου

Ρούλα Καρπουζλή, Τζένη Οικονόμου

Η Χριστίνα Ζαφειρίου με τα μοντέλα της