Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα εγκαίνια της εντυπωσιακής pop art έκθεσης “Momentos Memorables” του διεθνούς φήμης ζωγράφου και καθηγητή Marcelo Zeballos, στη Mamush Gallery στην Κηφισιά.
Ο λάτρης της θηλυκότητας Marcelo Zeballos, χωρίς ποτέ να ξεφεύγει από την απόλυτη πηγή της έμπνευσής του, τη γυναίκα-πρωταγωνίστρια, έρχεται να παρουσιάσει μια σειρά από στιγμές όπου ο ρόλος της μούσας του είναι να καθορίζει το χώρο και να τον επαναπροσδιορίζει με τρόπο κινηματογραφικό: Η νέα του ηρωίδα δεν είναι η γυναίκα των διαφημιστικών πορτραίτων, αλλά μια φιγούρα που χορογραφεί μέσα στη φύση και καλεί την κάμερα να την ακολουθήσει. Είναι μοναδική, γιατί ακόμα κι όταν δεν κοιτάζει το φακό γνωρίζει ότι το χρώμα, οι φόρμες και οι γραμμές του ορίζοντα θα ακολουθήσουν τα βήματά της.
Οι στιγμές του Marcelo Zeballos είναι γεμάτες ανθισμένο συναίσθημα. Η χαρακτηριστική έκφραση του πινέλου του και η έκρηξη των χρωμάτων καταφέρνουν πραγματικά να αποτυπώσουν όλα αυτά που ενώ δεν γίνεται να ειπωθούν, μένουν αλησμόνητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Γεννημένος το 1970 στο Buenos Aires, ο Marcelo Zeballos ανήκει στον κόσμο της τέχνης από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Διαθέτει στο ενεργητικό του σαράντα πέντε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε μουσεία όπως το Eduardo Sivori Museum και το Palais de Glace Museum και αίθουσες μοντέρνας τέχνης διεθνώς, αλλά και συνεργασίες ως Art Designer με την Disney και το MTV στην Αργεντινή.
 
Ο διεθνούς φήμης ζωγράφος Marcelo Zeballos
 
Η Mamush Gallery είναι μια σύγχρονη και δυναμική διεθνής γκαλερί σύγχρονης τέχνης, με έργα καταξιωμένων διεθνών καλλιτεχνών αλλά και με έντονο ενδιαφέρον στην παρουσίαση και στήριξη νέων καλλιτεχνών. Διαθέτει μια αξιόλογη ιδιωτική συλλογή με έργα των Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Keith Haring, Victor Vasarely, Robert Indiana, Jeff Koons, Pablo Picasso, Alexander Calder, Joan Miro, Henri Matisse, Ελλήνων διεθνών καλλιτεχνών όπως Takis, Pavlos, Gaitis, Vassiliki, Chryssa, Antonakos αλλά και νεότερων όπως Brigitte Polemis , Albertin Trichon, Michael Abrams, Antonis Kiourktsis και Eleni Sameli. Ο εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στο Μπενάκειο Εμπορικό Κέντρο στη Κηφισιά αλλά έχει συνεργασία και με άλλους εκθεσιακούς χώρους τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Διάρκεια έκθεσης: 16 Μαΐου – 15 Ιουνίου 2019 Mamush Gallery: Μπενάκειο Εμπορικό Κέντρο, Παναγίτσας 3, Κηφισιά
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Marcelo Zeballos
Ο Πάρης Αμοργιανός, η Νανά Λύκου και η διεθνούς φήμης γλύπτρια Βασιλική
Η Σίσσυ Παπαγεωργίου με την ταλαντούχα εικαστικό Βένια Μπεχράκη
Σοράγια Τσαντίλη, Marcelo Zeballos
Φανή Λεβέντη, Ιρέν Χομσή, Marcelo Zeballos, Αναστασία Κουτσαιμάνη
Μαρίζα Λέκκα, Χάρης Χατζής
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαργαρίτα Αναστασάκη, Άλκηστις Πρίνου
Δέσποινα Μοιραράκη, Νανά Λύκου
Ιρέν Χομσή
Χάρης Χατζής, Marcelo Zeballos, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου