Επίσημη επίσκεψη υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα!
Ο Αντιπρόεδρος της Βραζιλίας Χάμιλτον Μουράο βρέθηκε στην Αθήνα με ένα πλήρες πρόγραμμα συναντήσεων με βραζιλιάνους της Ελλάδας, φίλους, διπλωμάτες και επιχειρηματίες.

Roberto Abdalla, πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα, Παναγιωτα Δρασιουδη, Hamilton mourao, αντιπρόεδρος της Βραζιλίας, Paula Mourao, σύζυγος αντιπροέδρου, ΔΡ Ιωάννης Λύρας πρόξενος της Βραζιλίας, Γιώργος Σπανός και Αλίνη Σπανού( ομιλος Βιοϊατρική- σύζυγος Βραζιλιάνα)

 

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος συναντήθηκε πρόσφατα με τον Αντιπρόεδρο της Βραζιλίας κ. Hamilton Mourāo. Ο κ. Mourāo συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Βραζιλίας στην Αθήνα, κ. Roberto Abdalla.   


Δρ. Ιωάννης Λύρας, Πρόξενος της Βραζιλίας, Πλαστικός Χειρουργός, Χάμιλτον Μουράο, Αντιπρόεδρος της Βραζιλίας, Παναγιώτα Δρασιούδη

 

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε η ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων σε πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό επίπεδο καθώς και ζητήματα σχέσεων της Βραζιλίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Χάμιλτον Μουράο, Αντιπρόεδρος της Βραζιλία, Roberto Abdalla, πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα,

 

Επίσης  συναντήθηκε με τον πρόεδρο της μικτής κοινοβουλευτικής ομαδας φιλιας Ελλάδος-Βραζιλίας, κο Μάξιμο Σενετάκη.

Χάμιλτον Μουράο, Αντιπρόεδρος της Βραζιλία, Δρ. Ιωάννης Λύρας, Πρόξενος της Βραζιλίας, Πλαστικός Χειρουργός

 

Εκτός αυτών ο πρόεδρος των επιχειρηματιών ναυτιλίας εφοπλιστής κ Παναγιώτης Τσάκος παρέθεσε επίσημο  δείπνο. Ακολούθησε δεξίωση στην πρεσβευτική κατοικία.

Αλινη Σπανού( βιοϊατρική), Πάουλα Μουράο, Σύζυγος του αντιπροέδρου , Παναγιώτα Δρασιούδη

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντιπρόεδρος Μουράο είναι απόστρατος στρατηγός  5 αστέρων.