Στην Ολλανδία βρίσκεται αυτές τις μέρες η πολυβραβευμένη επιχειρηματίας και συγγραφέας Ξένια Κούρτογλου, όπου ξεκίνησε να δημιουργεί διαδικτυακά σεμινάρια αναφορικά με το βιβλίο της «Η καλύτερη ευκαιρία είναι…τώρα»! Το δημοφιλές βιβλίο μεταφράζεται στα αγγλικά και στα ολλανδικά και ξεκινάει να κατακτήσει την αγορά της Ολλανδίας με στόχο τη σταδιακή επέκταση σε όλη την Ευρώπη!
 
 
 
Για το σκοπό αυτό η Ξένια Κούρτογλου ξεκίνησε τη συνεργασία με μια νέα εταιρεια στον χώρο του coaching, που δημιουργήθηκε από την Τερέζα Δούκα, μια ελληνίδα επιχειρηματία που το 2014 ξεκίνησε τις επιχειρήσεις της στα logistics στην ναυτιλία με διεθνή πελατεία και δίκτυο σε Ευρώπη και Ανατολή στα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου!
 
 
 
Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα για την «ανήσυχη», πολυτάλαντη και δυναμική Ξένια Κούρτογλου, που επιδιώκει να μεταλαμπαδεύσει τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες της σε όλο το κόσμο, ανοίγοντας τα φτερά της σε διεθνές επίπεδο, γεγονός που είναι βέβαιο πως θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, όπως άλλωστε και όλα τα μέχρι σήμερα εγχειρήματα της!
 
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ…ΤΩΡΑ»:
 
 
Η Ξένια Κούρτογλου, που θεωρείται γκουρού σε θέματα αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, μας διδάσκει με το βιβλίο της τα μυστικά της επιτυχίας και της ευτυχίας! Ξεκινώντας από το σκεπτικό ότι η κάθε μέρα είναι σαν μια μικρή ζωή, μας προτρέπει μέσω δικών της βιωματικών παραδειγμάτων να βρούμε πρακτικούς τρόπους και με απλές καθημερινες κινήσεις να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε προσωπικά, να αδράξουμε τις ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής, να πραγματοποιούμε όλα όσα θα θέλαμε, να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό της ζωής και να αποφασίσουμε συνειδητά πού θέλουμε να πάμε τη ζωή μας από τώρα και στο μέλλον. Και κυρίως να εστιάσουμε στο «τώρα» επιλέγοντας την καλύτερη από τις πολλές δυνατότητες που έχουμε ανά δευτερόλεπτο! Η Ξένια Κούρτογλου αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της ότι «δεν έλκουμε αυτό που θέλουμε, έλκουμε αυτό που είμαστε»! Η πληθωρική συγγραφέας μας δείχνει τον τρόπο για να ξεπεράσουμε δυσκολίες και εμπόδια και να τα μετατρέψουμε σε προκλήσεις, μαθήματα και ευκαιρίες! Επίσης μας προτρέπει να μην έχουμε σε καμμιά μας δράση τον φόβο της αποτυχίας, αλλά να τολμούμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία! Το βιβλίο μας δείχνει τρόπους να αναπτύξουμε ικανότητες που δεν είχαμε πριν κι έτσι τελικά να βελτιώσουμε την εκδοχή του εαυτού μας. Μας προκαλεί εν ολίγοις να «αδράξουμε τη μέρα», με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και πίστη στην ευκαιρία που μας παρουσιάζεται κάθε στιγμή! Μέσα από την πλούσια εμπειρία της μας προσφέρει έναν ασφαλή και αξιόπιστο οδηγό πορείας που αφορά όλους τους τομείς της ζωής μας!