Ο Όμιλος Γυναικών «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ»(Όμιλος Γυναικών Πειραιά, για τις Τέχνες, τα Γράμματα,τον Πολιτισμό, τις Επιστήμες), την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηνών στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» Ακαδημίας 50, θα πραγματοποιήσει Διάλεξη με τίτλο:

«Η Μαγεία της Ψυχής: Από την Ύλη στο Πνεύμα»

Πρόκειται για ένα ταξίδι στον κόσμο της ύλης και του πνεύματος, τη σύνδεση, τη διαλεκτική και την αλληλεπίδρασή τους.

Τα θέματα της διάλεξης θα αναπτύξουν διακεκριμένοι επιστήμονες, οι οποίοι κατά σειρά παρουσίασης είναι οι:

Δρ Σπύρος Βασιλάκος Αστροφυσικός- Κοσμολόγος, Διευθυντής Ινστιτούτου Αστρονομίας Αστροφυσικής Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Διευθυντής Ερευνών στην Ακαδημία Αθηνών.

Δρ Ευάγγελος Καφετζόπουλος, Νευρολόγος Ψυχίατρος, Πρόεδρος ΟΚΑΝΑ.

Δρ Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης, Επίκουρος Καθηγητής Εφαρμοσμένης Ηθικής του ΕΚΠΑ, Διευθυντής Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ.

Στη μαγεία της ψυχής θα μας εισάγει η γνωστή ψυχολόγος, Νικόλ Καμβά, Έφορος του Τομέα Ψυχικής Υγείας τουΟμίλου «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ», η οποία και θα συντονίζει τη διάλεξη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΟΛ ΚΑΜΒΑ:

Η Νικόλ Καμβά γεννήθηκε στην Αθήνα. Άνθρωπος ζεστός και φροντιστικός, σπούδασε στη Γαλλία στο PARIS VIII (Vincennes/Saint-Denis), σ’ένα από τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα Πανεπιστήμια. Για το πτυχίο MAITRISE PSYCHOLOGIE CLINIQUE ET PATHOLOGIQUE, εκπαιδεύτηκε σε 14 θεραπευτικές προσεγγίσεις. Ακολούθησαν Πρακτικές Ασκήσεις σε Νοσοκομεία της Χώρας μας. Το ενδιαφέρον της κέρδισε η διευθέτηση της ισορροπίας των ατόμων και ως ξεχωριστές προσωπικότητες αλλά και ως προς το οικογενειακό/επαγγελματικό σύστημα. Παρακολούθησε MSc ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ για να ολοκληρώσει τις γνώσεις της.

Επαγγελματικά, παρέχει τις υπηρεσίες της ως Μέντορας σε επιχειρήσεις και μεγαλοστελέχη ιδιωτικά, αλλά και εθελοντικά σε πολλούς φορείς, εποπτεύοντας θεραπευτικά προγράμματα.  Έχει ιδρύσει και διευθύνει το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΨΥΧΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ  “Nicole Kamva” στο Μαρούσι.

                                                               

Για οποιαδήποτε Διευκρίνιση στο 690 9835 661