Με στόχο την αφύπνιση όλων, αναφορικά με την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού και τη στήριξη του συλλόγου “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”, τα γνωστά brands “BRIDAL LOFT ATHENS” και “FEDRA” εμπνεύστηκαν και  δημιούργησαν νυφικά και φορέματα σε pink & white αποχρώσεις, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων (καθώς και μέρος των πωλήσεων από τα νυφικά, βραδινά φορέματά(ως 31 Δεκεμβρίου) και άλλων προϊόντων), θα διαθέσει για τη στήριξη του συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού με κύριο μήνυμα την ενημέρωση για την έγκαιρη διάγνωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας τους. Η πρόσφατη έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έδειξε ότι ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου, προσβάλλοντας 2,1 εκ. γυναίκες κάθε χρόνο.

Η έλλειψη επαρκούς ενημέρωσης  ενέπνευσε τα  brands “BRIDAL LOFT ATHENS” και “FEDRA”να δημιουργήσει νυφικά και φορέματα σε pink & white αποχρώσεις, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, τα οποία φορέθηκαν από αναγνωρίσιμες Ελληνίδες

Στόχος των  “BRIDAL LOFT ATHENS” και “FEDRA” είναι η αφύπνιση όλων, ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Για τον λόγο αυτό  τα γνωστά brands “BRIDAL LOFT ATHENS” και “FEDRA” στηρίζουν τον σύλλογο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και διαθέτουν τα έσοδα από τις πωλήσεις των νυφικών αυτών καθώς και μέρος των πωλήσεων από τα νυφικά, βραδινά φορέματά(ως 31 Δεκεμβρίου) και άλλων προϊόντων όπως το συλλεκτικό σαπούνι  από τις συλλογές BRIDAL LOFT και FEDRA στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Πράξη ευαισθησίας και αγάπης για όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Τα  “BRIDAL LOFT ATHENS” και “FEDRA” θεωρούν υποχρέωση να φροντίζουν το σώμα μας και την υγεία μας όχι μόνο για εμάς, αλλά και για χάρη όσων μας αγαπούν.

Για τους σκοπούς της φετινής καμπάνιας συνέβαλλαν ουσιαστικά η κ. Μαρία Σολωμού, η κ. Ντορέττα Παπαδημητρίου, η κ. Κατερίνα Θεοχάρη και η κ. Ελένη Καρακάση

 BRIDAL LOFT, Μητροπόλεως62 ,Σύνταγμα

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Γιαννακόπουλος.