Σε panel που θα πραγματοποιηθεί  υπό την αιγίδα του DELPHI ECONOMIC FORUM θα μιλήσει σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου και ώρα 15.00  η Μαρίνα Γιαβρόγλου, γνωστή επιχειρηματίας και Πρόεδρος του ICC WOMAN, μαζί με τον Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο, τον Αναστάσιο Σαββάκη και τον Αλέξανδρο Βασιλικό.

Η Μαρίνα Γιαβρόγλου, γνωστή επιχειρηματίας και Πρόεδρος του ICC WOMAN

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν την οικονομία μετά τον Covid 19.

Moderator θα είναι η κυρία Μαρία Νικόλτσιου, ενώ παρουσίαση θα κάνει ο Valerio Di Molli από την Ιταλία από την μαγευτική λίμνη του Κόμο!

Λίγα λόγια για την  Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου:


Η Μαρίνα Γιαβρόγλου, η «σιδηρά κυρία» του επιχειρείν με την χρυσή καρδιά και την έντονη φιλανθρωπική δράση, έχει τεράστια εμπειρία-πάνω από 30 χρόνια– στις εξαγωγές, δεδομένου ότι ο Όμιλος της εξάγει 100 εκατομ. ευρώ σε 30 χώρες.
Είναι Πρόεδρος του ICC  Women, το οποίο αποτελεί δυναμική & σύγχρονη ένωση γυναικών επαγγελματιών , διακεκριμένων ηγετικών στελεχών & επικεφαλής εταιρειών που επιδιώκουν την βελτίωση των συνθηκών & την ενδυνάμωση της θέσης των γυναικών στον επιχειρηματικό κλάδο της Ελλάδας με την συνδρομή του παγκόσμιου networking του ICC .
Είναι επίσης Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) , Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Γυναικών WorldBusinessWomenInitiative (WBW).,κ.α
Συγκεκριμένα η κυρία Γιαβρόγλου, γνωστή και ως Mrs Soya Mills Group, αποτελεί σύμβολο της βιομηχανικής ιστορίας της χώρας, διαχειριζόμενη την “Μύλοι Σόγιας Α.Ε.” , που κατατάσσεται στις τριάντα μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας, στις δέκα μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων και στις πιο έντονα εξαγωγικές εταιρείες παραγωγής σιτηρών και ελαίων της χώρας, με τέσσερις μονάδες παραγωγής σε Αθήνα και βόρειο Ελλάδα.
Η εταιρεία επεξεργάζεται και εμπορεύεται σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο και ηλιέλαιο, τροφοδοτώντας τις μεγαλύτερες τυποποιητικές μονάδες της χώρας, παράλληλα έχει αναπτύξει εξαγωγική δραστηριότητα στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, ενώ διευρύνει συνεχώς τις δραστηριότητες και τις επενδύσεις της σε ξένες χώρες.
Η εταιρεία “Μύλοι Σόγιας Α.Ε.” ιδρύθηκε το 1970 και ήταν η πρώτη εταιρία παραγωγής σογιέλαιου και σογιάλευρου στην Ελλάδα. 
Μετά το 2000 η Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου  δημιούργησε τον Όμιλο «SOYA MILLS GROUP» όπου, εκτός από τη μητρική εταιρία, περιλαμβάνει και 3 θυγατρικές : την «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ Α.Ε.»(τυποποίηση φυτικών ελαίων και ελαιολάδων) που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσειςστον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα, την Gf Εnergy A.B.E.E. (παραγωγή βιοντίζελ) και την «VITAGRAIN BG» (συλλογή και εξαγωγές σιτηρών, δημητριακών και ελαιούχων σπόρων στη Βουλγαρία). 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία “Μύλοι Σόγιας Α.Ε.” κατέλαβε μία από τις πρώτες θέσεις στην λίστα “The most admired enterprises” της STAT BANK για το έτος 2014. 

Πρόσφατα μάλιστα το εξαιρετικό λάδι παραγωγής της οικογένειας Γιαβρόγλου, το Sparta Gold, έλαβε διεθνή διάκριση, κερδίζοντας το αργυρό βραβείο για την εξαιρετική του ποιότητα σε έναν από τους πιο σπουδαίους και αξιόπιστους παγκόσμιους διαγωνισμούς!