Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε τις άγιες τούτες μέρες του Πάσχα από το κατανυκτικό φιλανθρωπικό δείπνο που οργάνωσε το life line στην Αθηναϊκή Λέσχη που σκοπό είχε να ενισχυθούν τα κρατικά νοσοκομεία Ελλάδος.
 
 
Η ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ KORD GROUP ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΡΔΕΡΑ
 
 
Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο μεγάλος φιλάνθρωπος Dr. Douglas Jackson, Πρόεδρος του Ιδρύματος Project Cure Foundation, USA, ο μεγάλος καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός που έχει χειρουργήσει και σώσει πάνω από 10.000 άπορα παιδιά, η dr Αλκηστις Πρίνου, Αντιπρόεδρος του life line, που με τον δικό της υπέροχο τρόπο προσπάθησε να εξασφαλίσει χορηγούς για το container αξίας 20.000 Ευρώ που θα μετέφερε ιατρικό υλικό αξίας 500.000 Ευρώ στα κρατικά νοσοκομεία, οι παρευρισκόμενοι με έντονα μέσα τους τα στοιχεία της προσφοράς και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, όλοι και όλα ανέδυαν μια ανοιξιάτικη υπέροχη μυρωδιά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, πιο θεία και από την μυρωδιά που ανέδυαν τα υπεροχα λουλούδια που ήταν στα τραπέζια μας!
 
 
Dr. DOUGLAS JACKSON, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 
Dr ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ ΚΑΛΑΓΚΟΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΛΑΓΚΟΣ, dr ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, dr ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
 
 
Μέσα σε μια ζεστή και κατανυκτική ατμόσφαιρα ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε πρόσφατα φιλανθρωπικό δείπνο, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, την παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου και της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στην Αθηναϊκή Λέσχη με σκοπό τη στήριξη κρατικών νοσοκομείων.
 
 
Η ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ, ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑS MARINE, ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ 20.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ CONTAINER ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΞΙΑΣ 500.000 ΕΥΡΩ, ΛΝΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
 
 
Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και οι ΑΒΥ καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους και πραγματοποίησαν εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησαν τους χορηγούς και κυρίως τον Πρόεδρο Dr. Douglas Jackson, Πρόεδρο του Ιδρύματος Project Cure Foundation, USA, που επισκέφθηκε για δεύτερη φορά την Ελλάδα με σκοπό να βοηθήσει τα κρατικά νοσοκομεία.
 
 
 
Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς τίμησε τον Dr. Jackson για την μεγάλη του προσφορά μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas και το Ίδρυμα Μποδοσάκη που συνέβαλε στην προσπάθεια διεκπεραίωσης των δωρεών στα νοσοκομεία Π. & Α. Κυριακού, Έλενα Βενιζέλου και παίδων Πεντέλης.
 
 
Τέλος, εξήρε το φιλανθρωπικό έργο του φιλάνθρωπου γιατρού Αυξέντιου Καλαγκού που ήταν παρών με την σύζυγο του Νατάλια και έχει προσφέρει χιλιάδες δωρεάν επεμβάσεις καρδιάς σε παιδιά όλο τον κόσμο.

 

 

 
 
 

 
 
 
Ο Dr. Jackson αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 
 
 
 
Μαζί με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas και το Ίδρυμα Μποδοσάκη επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία Αρεταιείο, Άγιο Σάββα, Πανεπιστημιακό Πατρών, Θριάσειο καθώς και το Άσυλο Ανιάτων με σκοπό την υποστήριξή τους. Η Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσοκομείου Έλενας Βενιζέλου Δρ. Μαργαρίτα Τζάκη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης κος Ευάγγελος Τριγώνης ευχαρίστησαν για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας $500.000 που θα λάβουν αυτό τον μήνα από το Lifeline Hellas και το Project Cure την μεταφορά του οποίου ανέλαβε ο κος Θεόδωρος και η κα Γιάννα Αγγελοπούλου.
 
 

 

 

 
 
 
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ LIFE LINE DR ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ CONTAINERS ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 500.000 ΕΥΡΩ!
 
 
 
 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η κα Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την εταιρεία της AS Marine ανέλαβε την δωρεά μεταφοράς ενός container από την Αμερική στην Ελλάδα με ιατρικό εξοπλισμό δωρεά του ιδρύματος Project Cure για τα ελληνικά νοσοκομεία. Επίσης, την δωρεά της μεταφοράς ενός ακόμη container στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ ανέλαβε ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας με την σύζυγο του Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα στο οποίο θα συμβάλλουν με τις δωρεές τους ο κος Chris Dimou, η κα Δώρα Οικονομίδου, η κα Δέσποινα Πορτοκάλη, δωρεά υπέρ του Δρ. Νικόλαου Έξαρχου, Διευθυντή Ευαγγελισμού και άλλοι ανώνυμοι δωρητές.
 
 
ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ
 
Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου, καθώς και τα εκλεκτά κρασιά της εταιρίας Dogkas.
 
Η ΜΠΕΤΤΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΔΟΓΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ “DOGKAS”
 
Επίσης, η χορωδία του Αγίου Γεωργίου Καρύκη και ο βαρύτονος Νίκος Καραγκιαούρης που τραγούδησαν ύμνους των ημερών δημιούργησαν κατάνυξη στο κοινό.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της Πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιώτη.
 
ΠΑΡΗΣ ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ, ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΑΤΖΥ ΚΑΙ DAVID ANDREWS
 
 
Παρευρέθησαν επίσης o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Ρόη Κωσταντά, η κα Νάσια Παπαμανώλη, και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα.
Δρ. ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΟΡΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
 
ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
ΡΟΗ ΚΩΣΤΑΝΤΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
 
JOHN CARRAS, ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ
 
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΡΟΓΔΑΚΗ
 
ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ, ΜΑΡΙΑ ΔΟΞΙΑΔΗ
ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ
 
 Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ KORD GROUP ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΡΔΕΡΑ
 
 
 
ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΕΛΑΔΑΚΗ
 
Ο dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
 
ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΡΟΓΔΑΚΗ, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΜΑΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΚΟΥ
 
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, Dr. DIUGLAS JACKSON, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ