Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του Ιδρύματος της Lifeline Hellas www.lifelinegr.org και με την συνεργασία της με το Project C.U.R.E. www.projectcure.org και την σπουδαία αρωγή του Ιδρύματος Μποδοσάκη www.bodossaki.gr  στην διεξαγωγή των διαδικασιών διεκπεραίωσης, ολοκλήρωσαν επιτυχώς την παράδοση αναγκαίου ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» ύψους $500.000.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη είχε επισκεφτεί στο παρελθόν το Θριάσιο νοσοκομείο είχε καταγράψει τις ανάγκες του και είχε συγκινηθεί από την μεγάλη προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια υπήρξε  η αμέριστη υποστήριξη του δωρητή, Κυρίου Πάνου Ηλιόπουλου που προσέφερε τη μεταφορά  του εξοπλισμού από την Αμερική στην Ελλάδα. Επίσης τις εσωτερικές μεταφορές και την αποθήκευση προσέφερε ο κος Νίκος Σπυράκος και η εταιρεία του ΑΕRΟΜΕΤ HELLAS LTD.

H δωρεά αυτή θα ενισχύσει τον μεγάλο αγώνα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς το Θριάσιο νοσοκομείο περιθάλπει και ασθενείς με Covid-19.

To Lifeline Hellas έχει προσφέρει τα τελευταία τρία χρόνια ιατρικό εξοπλισμό αξίας $2.000.000 στα νοσοκομεία Π. και Α. Κυριακού, Παίδων Πεντέλης, Αρεταίειο, Έλενα Βενιζέλου και σε ιδρύματα όπως το Άσυλο Ανιάτων.