Σε πολύ γιορτινό κλίμα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταιείου Νοσοκομείου στο Μικρό Αμφιθέατρο του νοσοκομείου.
Το event, που πραγματοποιήθηκε στο Μικρό Αμφιθέατρο του νοσοκομείου, σκόπευε στη γνωριμία, στην ανταλλαγή απόψεων, ευχών και δώρων και στην ευρύτερη επικοινωνία στελεχών, εργαζομένων του Νοσοκομείου και φίλων του Συλλόγου μεταξύ τους, ώστε να επιτευχθεί όσο το δυνατόν πιο σημαντικό έργο στο Αρεταίειο

 

Η Φωτεινή Κεφαλίδου, η Πόπη Καλαϊτζή, η δικηγόρος Έλλη Ρηγοπούλου Δικηγόρος, και η δικηγόρος και μέλος του ΔΣ Μαρίνα Καλαϊτζή 

Στην γιορτινή εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε με άψογο τρόπο η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εκδήλωσης Ρούλα Γιαννοπούλου-Μουτσοπούλου, συμμετείχαν και παιδιά, τα οποία απόλαυσαν το εορταστικό κλίμα, πολύ παιχνίδι, άφθονα λαχταριστά γλυκίσματα και ενδιαφέροντα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης.

Η διοργανώτρια και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εκδήλωσης Ρούλα Γιαννοπούλου-Μουτσοπούλου, η Καθηγήτρια Ιατρικής Ντόρα Δημοπούλου, ο  διευθυντής Μ/Γ ΠανεπιστημιακήςΚαθηγήτρια Ιατρικής , Κλινικής Αρεταιειου, η  Πρόεδρος του Συλλόγου Πόπη Καλαϊτζή, η Καθηγήτρια Ογκολογίας Αμάντα Ψυρρή και το μέλος  του ΔΣ τους συλλόγου Φωτεινή Κεφαλίδου 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταιείου Νοσοκομείου κα Πόπη Καλαϊτζή, κατά την ομιλία της επεσήμανε, ότι η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην ανάδειξη και την έμπρακτη υποστήριξη του έργου της κλινικής, μέσα από δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, προσέλκυσης δωρεών, προβολής καίριων ζητημάτων δημόσιας υγείας κ.α.

Η κα Καλαϊτζή, ως μητέρα που γέννησε στο Αρεταίειο και ως γιατρός, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να προωθηθεί και να προβληθεί το έργο που γίνεται στα δημόσια νοσοκομεία και ειδικά σε κλινικές όπως του Αρεταιείου.

Κλείνοντας την ομιλία της, προανήγγειλε ότι μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ένα στοχευμένο «Πρόγραμμα Δράσεων» του Συλλόγου Φίλων Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Αρεταιείου Νοσοκομείου.


Η διοργανώτρια και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εκδήλωσης Ρούλα Γιαννοπούλου-Μουτσοπούλου και η  Πρόεδρος του Συλλόγου Πόπη Καλαϊτζή


Από την πλευρά του, ο Καθηγητής κ. Νικόλαος Βλάχος, Διευθυντής της Β’ Μ/Γ Κλινικής παρουσίασε την ιστορία του Αρεταιείου νοσοκομείου και της κλινικής, δίνοντας ιδιαίτερη  έμφαση στο εκπαιδευτικό της ρόλο για τους φοιτητές ιατρικής και τους νέους ειδικευόμενους γυναικολόγους, καθώς και στο κλινικό της έργο με την παροχή εξαιρετικού επιπέδου φροντίδας για την γυναίκα σε όλες τις φάσεις της ζωής της.

Ο Πρόεδρος του Αρεταιείου Νοσοκομείου κ. Γεράσιμος Σιάσος, Αναπληρωτής καθηγητής και Αναπληρωτής πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών χαιρέτισε την πρωτοβουλία της δημιουργίας του Συλλόγου Φίλων ως μια σημαντική ώθηση στο νοσοκομείο. Όπως ανακοίνωσε, το ΔΣ του νοσοκομείου έλαβε την απόφαση να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα κτιριακής επέκτασης της Κλινικής.

Εξάλλου, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Αττικής κ. Αθανάσιος Βαθιώτης και ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Αθηναίων κ. Μανώλης Καλαμπόκας, οι οποίοι συνεχάρησαν τα μέλη του Συλλόγου για την εξαιρετική πρωτοβουλία και δεσμεύτηκαν να την στηρίξουν.

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr