Δίπλα στους πυρόπληκτους βρέθηκε η φαρμακευτική εταιρεία Breath Purity και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιαννης Τσακαλος στα πλαίσια δράσεων κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την κοινωνική της ευαισθησία!


Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία  προσέφερε επαρκείς ποσότητες του γνωστού ρινικού φίλτρου SINUSET, που είναι διεθνώς πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν για την προστασία του αναπνευστικού από την εισπνοή βλαβερών μικρό-σωματιδίων PM2.5 που δημιουργούνται και απο τις πυρκαγιές.

 

 

Η εταιρεία διέθεσε πάνω από 1000 Sinuset στην Περιφέρεια Αττικής, στον Ερυθρό Σταυρό, στους πυρόπληκτους και στους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πεδίο των πυρκαγιών, αποδεικνύοντας ότι στην τεράστια βιβλική καταστροφή που ζούμε με τις πυρκαγιές, η εταιρεία είναι δίπλα στην Περιφέρεια Αττικής, στον Ερυθρό Σταυρό, στους πυροσβεστες, στην ΕΛΛΑΣ, στον Ελληνικό Στρατό, στην Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) και στην Ομάδα Διας.

Η Breath Purity και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιαννης Τσακαλος στηρίζουν τους πυρόπληκτους και συμπάσχουν προσφέροντας επαρκείς ποσότητες του γνωστού ρινικού φίλτρου SINUSET

 


Η Breath Purity και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιαννης Τσακαλος στηρίζουν τους πυρόπληκτους και συμπάσχουν

www.Sinuset.com/el , [email protected]

 

Δίνουμε συγχαρητήρια στην εταιρεία και ευελπιστούμε πως και άλλες εταιρείες θ ακόλουθήσουν το παράδειγμά της προσφέροντας με όποιο τρόπο μπορούν στην εθνική αυτή καταστροφή…