Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε πρόσφατα η υποψήφια στην Ανατολική Αττική με την Ν.Δ, χειρούργος οδοντίατρος δρ. Βασιλική Τσίντζου.

Η υποψήφια στην Ανατολική Αττική με την Ν.Δ, χειρούργος οδοντίατρος δρ. Βασιλική Τσίντζου κατά την διάρκεια της συνέντευξής της

 

Η κυρία Τσίντζου επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε τα τελευταία χρόνια να περάσει μέσα από συμπληγάδες και όχι μόνο έβγαλε την χώρα μας αλώβητη αλλά και πιο ισχυρή!!
Μην ξεχνάμε την κρίση του κορωνωιού, τον πόλεμο της Ουκρανίας και την ενεργειακή κρίση
Η Ελλάδα μας, τόνισε, στο παγκόσμιο στερέωμα είναι μια αξιοσέβαστη  χώρα και θα πρέπει να συνεχίσει και στο μέλλον αυτή την πορεία.


Η Ανατολική Αττική, συνέχισε η κυρία Τσιπντζου,  είναι μια μεγάλη περιοχή που ο πληθυσμός της έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι ένα ανομοιογενές μωσαϊκό που χρειάζεται κοινωνική όσμωση για να βαδίσει προς την ευημερία.«Σε αυτή την πορεία με όλες μου τις δυνάμεις θα συνδράμω και εγώ αν οι πολίτες της Ανατολικης Αττικης με επιλέξουν», κατέληξε στην συνέντευξης της η υποψήφια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική δρ. Βασιλική Τσίντζου.

Η υποψήφια στην Ανατολική Αττική με την Ν.Δ, χειρούργος οδοντίατρος δρ. Βασιλική Τσίντζου κατά την διάρκεια της συνέντευξής της


Η Βασιλική Τσίντζου κατεβαίνει
για πρώτη φορά ως υποψήφια βουλευτής και θεωρείται προσωπικότητα με πλούσια επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία και ως μία από τις πιο καλύτερες και επιτυχημένες οδοντιάτρους της Αττικής!
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιοδοντολογίας στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην κλινική περιοδοντολογίας. Παράλληλα παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιοδοντολογίας στο πανεπιστήμιο Witten της Γερμανίας. Απέκτησε Master στις εφαρμογές οδοντιατρικών laser από το πανεπιστήμιο της Βιέννης, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων στη Ελλάδα και στο εξωτερικό κι έχει συγγράψει επιστημονικά άρθρα για αρκετά περιοδικά. Διατηρεί ιδωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα & στο Αγρίνιο,ασκώντας περιοδοντολογία, εμφυτευματολογιά και αισθητική οδοντιατρική.
Γεννήθηκε  στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και είναι κάτοικος Βούλας και δημότης του Δήμου Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι  μητέρα δύο παιδιών της Μελίνας 27 ετών Οδοντιάτρου και φοιτήτριας Μεταπτυχιακού προγράμματος στο ΕΚΠΑ  και του Θανάση 24 ετών Οικονομολόγου.

Είναι εκλεγμένο μέλος της γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.Από το 2004 και για δύο συνεχόμενες τετραετίες εκλέχθηκε στο Δήμο Αιτωλικού όπου διετέλεσε Αντιδήμαρχος σε θέματα πολιτισμού και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου για δύο συνεχείς θητείες. Επιπροσθέτως είναι μέλος του ICC WOMAN HELLAS, του συλλόγου Καλλιπάτειρα και του συλλόγου EUROPA DONNA.