Η Clinique η 1η μάρκα περιποίησης που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους, γιόρτασε την Ημέρα Χαράς. Από το 1997 που λανσαρίστηκε το ιστορικό και βραβευμένο άρωμα Happy, η Clinique Happy Day είναι μια παγκόσμια ημέρα Χαράς για τη μεγάλη Οικογένεια της Clinique.

Δανάη Ανδρεαδακη Marketing Clinique -Ευριπίδης Γουργουλιδης PR Manager Clinique

Μια «χαρούμενη» πρωτοβουλία όπου εορτάζεται σε κάθε counter Clinique με σκοπό να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους με μικρούς αλλά ουσιαστικούς τρόπους.
Φίλοι, συνεργάτες, συνάδελφοι και καταναλωτές Clinique, είχαν τη χαρά να συναντηθούνε στο attica City Link στο counter Clinique και να ανταλλάξουνε ευχές για χαρούμενες γιορτές, να γιορτάσουνε μια επιτυχημένη χρονιά και να δεχτούνε υπηρεσίες περιποίησης από τις Συμβούλους Clinique.

Ε.Γουργουλίδης, Π.Τουλια, Γ.Ανδρέου

Το εξαιρετικά δημοφιλές Happy, εξακολουθεί να αποτελεί το “άρωμα της χαράς και της επιτομής ενός ηλιόλουστου, χαρούμενου πρωινού”. Το φρέσκο μήλο, το δαμάσκηνο και το περγαμόντο αναμιγνύονται με φρέζια, κρίνο, τριαντάφυλλο και ορχιδέα, αποτελώντας τα συστατικά που εξακολουθούν να κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν κάθε μέρα.

Ε.Λανγκαρη,Κ.Κουταντζή, Γ.Ανδρέου, Δ. Ανδρεαδάκη

Καρολίνα & Μαριλυ Εφραιμίδη, Ε.Γουργουλίδης, Χ.Παπαγεωργακόπουλος

 Κ.Μαντά, Μ.Τσουκαλά, Β.Γιαννακοπούλου


 Ε.Γουργουλιδης, Τζ.Σμαργιανακη

Clinique Team

Σύμβουλοι ομορφιάς Clinique


ΠΗΓΗ: studio panoulis