Η JYSK ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Είστε έτοιμοι να το υποδεχτείτε;

H JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία παρουσίασε πρόσφατα τη νέα ανανεωμένη συλλογή ειδών κήπου για το καλοκαίρι του 2022. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο BLE PAVILLON, στην παραλία Αλίμου όπου η JYSK δημιούργησε τον απόλυτο καλοκαιρινό κήπο και υποδέχτηκε εκπροσώπους από τον δημοσιογραφικό χώρο, επώνυμους και γνωστούς influencers.  

Αγάπη Πολίτη, Στέλιος Καφαντάρης

Οι καλεσμένοι δίπλα στην θάλασσα με μουσική, εδέσματα και ποτά, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο ήλιο και να ανακαλύψουν τα νέα έπιπλα κήπου, όπως μοντέρνα σαλόνια και τραπεζαρίες εξωτερικού χώρου, ξαπλώστρες, ανακλινόμενες πολυθρόνες και αξεσουάρ τα οποία θα δώσουν νέα πνοή σε μπαλκόνια και κήπους αυτό το καλοκαίρι. Όλα τα σετ που παρουσιάστηκαν ήταν διακοσμημένα με αναπαυτικά μαξιλάρια προσφέροντας επιπλέον άνεση κάτω από τη σκιά που δημιουργούσαν τα πολυτελή κιόσκια και οι ομπρέλες ηλίου. 

Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας, Ευφροσύνη Πολυζώη

Στη JYSK υπάρχει μια μεγάλη συλλογή επίπλων κήπου και ειδών εξωτερικού χώρου  από υλικά όπως ξύλο, τεχνητό ξύλο, πλαστικό, συνθετικό ρατάν κ.α.  διατηρώντας πάντα το σκανδιναβικό design και την άριστη ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές.

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αγάπη Πολίτη

Η JYSK είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας επίπλων κήπου της Ευρώπης με πάνω από 3100 καταστήματα σε 50 χώρες και για τον λόγο αυτόν καταβάλλει ενεργές προσπάθειες για την καταπολέμηση της μη βιώσιμης και παράνομης υλοτομίας και καύσης των δασών. Ήδη από το 1990, η JYSK προσπαθεί να αυξήσει στα προϊόντα της το μερίδιο επίπλων κήπου που παράγονται από ξυλεία με πιστοποίηση FSC (FSC® N001715).

Άρης Καβατζίκης, Μαρία Ηλιάκη

Σήμερα, όλα τα έπιπλα κήπου της JYSK φέρουν την ετικέτα πιστοποίησης FSC.

 

Νάνσυ Παραδεισανού, Φωτεινή Πετρογιάννη

ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ FSC:

Το FSC (ForestStewardship Council, Συμβούλιο Εποπτείας Δασών) είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Η ετικέτα FSC αποτελεί εγγύηση ότι η ξυλεία προέρχεται από υπεύθυνη υλοτομία και ότι διασφαλίζονται βελτιωμένες συνθήκες διαβίωσης για τους τοπικούς πληθυσμούς σε ορισμένες από τις πιο φτωχές χώρες του κόσμου. Η ετικέτα FSC μπορεί να τοποθετείται σε ξυλεία που προέρχεται από όλο τον κόσμο – από τα τροπικά δάση ως τα δάση κωνοφόρων της Σιβηρίας. Επιπλέον της περιβαλλοντικής ευθύνης, το FSC καταβάλλει προσπάθειες για την προώθηση της κοινωνικής και οικονομικής ευθύνης. Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, μεταξύ άλλων, το FSC προστατεύει τους ιθαγενείς και τους τοπικούς πληθυσμούς που ζουν στα δάση. Παράλληλα, σε όσους εργάζονται στα δάση εξασφαλίζεται εκπαίδευση, ασφάλεια και αξιοπρεπείς μισθοί. Στα πλαίσια της οικονομικής ευθύνης, διασφαλίζεται ότι οι ιδιοκτήτες των δασών που διαθέτουν πιστοποίηση FSC θα πληρώνονται αξιοπρεπώς για την ξυλεία τους.

Ζωή Κατσάτου

Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι:

 Σε ένα δάσος με πιστοποίηση FSC δεν υλοτομείται περισσότερη ξυλεία από όση μπορεί να αναπληρώσει το ίδιο το δάσος
Σε ένα δάσος με πιστοποίηση FSC ισχύουν αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά τη χρήση εντομοκτόνων και χημικών ουσιών
Σε ένα δάσος με πιστοποίηση FSC εξασφαλίζονται στους εργάτες σωστοί μισθοί και σωστές συνθήκες εργασίας
Σε ένα δάσος με πιστοποίηση FSC, οι ζωές των ανθρώπων και των ζώων αντιμετωπίζονται με σεβασμό

Στέλλα Μέλιγκαν


Σχετικά με τη JYSK GROUP:

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 3.100 καταστήματα και 28.500 υπαλλήλους σε 50 χώρες. Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το LarsLarsenGroup που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 5,255 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 4,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

www.JYSK.com

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Στέλιος Καφαντάρης, Ευφροσύνη Πολυζώη

Φωτεινή Πετρογιάννη

Άρης Καβατζίκης, Ευφροσύνη Πολυζώη, Στέλιος Καφαντάρης

Στέφανος Κωνσταντινίδης


Τόνια Κούμπα

Φρίντα Καρακάση , Ειρήνη Διαμαντακίδου, Δάφνη Νεοφύτου

Μαρία Ηλιάκη


Θάνος Βάγιος

Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας, Στέλιος Καφαντάρης


Άρης Καβατζίκης


Σίσσυ Παπαγεωργίου

Ευφροσύνη Πολυζώη

 

ΠΗΓΗ: NDP PHOTO AGENCY