Η Τακτική Γενική Συνέλευση του “Women’s International Club Athens” (WIC) πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με προσκεκλημένη και κεντρική ομιλήτρια την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
 
 Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ράνια Κουλουκάκου
 
Ανοίγοντας τις εργασίες της Συνέλευσης νωρίτερα, η Πρόεδρος του WIC κυρία Ράνια Κουλουκάκου καλωσόρισε την κυρία Βαρδινογιάννη στην εκδήλωση λέγοντας μεταξύ άλλων : «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχουμε ανάμεσα μας ως ομιλήτρια την κυρία Βαρδινογιάννη. Μια ενεργή προσωπικότητα τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών και των οικογενειών τους. Που αγωνίζεται για την παγκόσμια ειρήνη και την αλληλεγγύη. Ως Ελληνίδα, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, για την δική μας Μαριάννα, όπως όλοι οι Έλληνες την αποκαλούν». Εν συνεχεία η Υπεύθυνη Προγράμματος του WIC, κυρία Ρένα Παπαδοπούλου, μίλησε για την προσωπικότητα και το έργο της κυρίας Βαρδινογιάννη επισημαίνοντας ότι η κυρία Βαρδινογιάννη είναι σύμβολο ανθρωπισμού και διεθνές παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης.
Karine Liebaut-Vercraeye, Ράνια Κουλουκάκου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Zeynep Uras, Ρένα Παπαδοπούλου
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Πρέσβειρες, διπλωμάτες και σύζυγοι Πρέσβεων διαφόρων κρατών (όπως της Αμερικής, του Κατάρ, του Βελγίου, της Φινλανδίας, της Ινδονησίας, της Χιλής, της Αλγερίας, της Γεωργίας, του Μπαγκλαντές, της Τουρκίας), η διεθνής σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη, οι κυρίες Ινώ Κωνσταντοπούλου, Μαρία Γεωργίου, κ.ά.
Σοφία Κοκοσαλάκη, Mary Pyatt, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ράνια Κουλουκάκου, Karine Liebaut-Vercraeye, Ρένα Παπαδοπούλου
 
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Zeynep Uras
 
Το “Women’s International Club Athens” είναι ένα σωματείο γυναικών που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια και έχει ως σκοπό του την προώθηση φιλίας και πολιτισμού ανάμεσα σε υψηλού επιπέδου Ελληνίδες και γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στα μέλη του είναι πρέσβεις, σύζυγοι πρέσβεων και υψηλά στελέχη εταιρειών που διαμένουν στην Ελλάδα.
 
ΠΗΓΗ:studio panoulis