Η Πειραιώς Real Estate και η PICAR με ιθύνοντα νου τον διευθύνοντα σύμβουλό τους Γεώργιο Κορμά, συμμετέχουν αποτελεσματικά στο πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας καινοτόμο εξοπλισμό οδοκαθαρισμού και αποδεικνύοντας  έμπρακτα το «ανθρώπινο πρόσωπο» τραπεζικών ομίλων και τεχνοκρατών που  κάθε άλλο παρά ανάλγητοι και αδιάφοροι στα προβλήματα είναι.


Πιο συγκεκριμένα η Πειραιώς Real Estate και η PICAR που διαχειρίζεται τον πιο δημοφιλή χώρο αναψυχής στο κέντρο της Αθήνας, το City Link, συνεχίζουν να συμμετέχουν ενεργά στην αναβάθμιση της εικόνας της πρωτεύουσας μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων που στοχεύει στην επίτευξη του «πολιτισμού της καθημερινότητας».

Στο πλαίσιο αυτό, ενισχύουν τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας μία από τις δώδεκα σύγχρονες, εξαιρετικά αποτελεσματικές και εύχρηστες ηλεκτρικές αυτοκινούμενες σκούπες πεζού χειριστή με μηδενικούς ρύπους και αθόρυβη λειτουργία.

Το συγκεκριμένο μέσο καθαρισμού έχει κάδο χωρητικότητας 240 λίτρων, ταχύτητα έως 6χλμ/ώρα -που καθορίζεται από τον χειριστή- και δυνατότητα κίνησης στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα. Η χρήση του δε, θα βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της εργασίας των οδοκαθαριστών του Δήμου Αθηναίων.

Ο κύριος Γεώργιος Ι. Κορμάς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate και της PICAR,   έχει κατά καιρούς αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης, αποδεικνύοντας την ενσυναίσθηση του και το αίσθημα της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης,

Ο κύριος Γεώργιος Ι. Κορμάς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate και της PICAR,  ο οποίος έχει κατά καιρούς αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης, αποδεικνύοντας την ενσυναίσθηση του και το αίσθημα της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, ανέφερε σχετικά: «Η πόλη των Αθηνών στην οποία εργαζόμαστε και διαβιούμε αξίζει την έμπρακτη αλληλεγγύη όλων μας. Από την πιο μικρή πράξη κάθε πολίτη ή επισκέπτη μέχρι τη συμμετοχή ιδιωτικών εταιρειών στο πρόγραμμα «Υιοθέτησε την Πόλη σου» του Δημάρχου κ. Κώστα Μπακογιάννη, ας συστρατευτούμε όλοι στον κοινό σκοπό δημιουργίας μιας καθημερινότητας ισότιμης της ιστορίας και του πολιτισμού της πόλης. Εύχομαι οι νέες αυτοκινούμενες σκούπες να βοηθήσουν το Δήμο Αθηναίων στην επίτευξη μιας πιο καθαρής Αθήνας, η οποία όμως είναι δυνατό να γίνει πραγματικότητα εφόσον η Αθήνα «υιοθετηθεί» από κάθε Αθηναίο πολίτη και επισκέπτη ξεχωριστά».


Ο κύριος Γεώργιος Ι. Κορμάς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate και της PICAR

Ο κ. Γεώργιος Ι. Κορμάς είναι Ανώτερος Γενικός Διευθυντής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας Πειραιώς, και ηγείται του τομέα Real Estate. Παράλληλα, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate S.A καθώς και της PICAR S.A., θυγατρικές της Τράπεζας Πειραιώς, με αντικείμενο Real Estate. 
Με πρόδρομο την αλλαγή, ο κ. Κορμάς έχει αναλάβει την μετεξέλιξη του πλαισίου διαχείρισης στον τομέα Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, δημιουργώντας αξία και επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα στη δυναμικά εξελισσόμενη αγορά ακινήτων. 
Πριν την ένταξή του στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Κορμάς διετέλεσε Σύμβουλος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και υπήρξε στέλεχος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Καθ’ όλη την εικοσαετή θητεία του, με εκτενή εμπειρία στους τομείς της Τραπεζικής, της Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, του Τουρισμού και Real Estate, παρέχει πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις σε απαιτητικά περιβάλλοντα προτάσσοντας την αλλαγή. 
Είναι κάτοχος Πτυχίου Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διεθνή Τραπεζική και Χρηματοοικονομική του Πανεπιστημίου JLU Gießen της Γερμανίας.
Με ενσυναίσθηση και αίσθημα του μοιράζεσθαι, ο κ. Κορμάς προσπαθεί και αναλαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης που διανθίζουν το καθημερινά πιεσμένο πρόγραμμά του.
Ένα από τα αγαπημένα του moto είναι: «Στο δρόμο προς την επιτυχία, οδηγός μας είναι η αποτελεσματικότητα και η ενδελεχής βελτίωση»