Η φιλοζωική μη κερδοσκοπική οργάνωση Save a Greek Stray, γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα των Ζώων, με την εκρηκτική performer Ελένη Φουρέιρα στο 2ο SGS Family & Pets Festival, στις 12 Οκτωβρίου, στη Μαρίνα Φλοίσβου, στις 18:00.

Περάστε, ένα απόγευμα γεμάτο από χαρούμενες ουρές, δρώμενα για παιδιά, παιχνίδια, photo booth, face painting, bazaar, lottery, agility για τους τετράποδους φίλους, πολύ μουσική αλλά και  εκπλήξεις.

Μαζί θα είναι ο Music 89.2 FM με τον Σπύρο Μαργαρίτη, που θα πραγματοποιεί live μετάδοση από τη Μαρίνα Φλοίσβου! Opening Act οι Alcatrash.

Παρουσιάστρια της μεγάλης βραδιάς είναι η Μαίρη Συνατσάκη.

 Η Καλή, ο Colin και ο Δίας καθώς και άλλοι τετράποδοι φίλοι του καταφυγίου μας, θα περιμένουν, μικρούς, μεγάλους και τετράποδους για να διασκεδάσουν και να περάσουν το μήνυμα, ότι είναι ωραίο να προσφέρεις και να δίνεις φωνή σ αυτούς που δεν έχουν!

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Λίγα λόγια για τη «Save a Greek Stray»:

Η Save a Greek Stray, είναι μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στη χώρα μας: τα ζώα συντροφιάς δεν θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη.

Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο Καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα τους οικογένεια που θα τα υιοθετήσει

Αποστολή:

Αποστολή  της Save a Greek Stray είναι η προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Πιο συγκεκριμένα:

α) Η διάσωση, περισυλλογή, στείρωση, ο εμβολιασμός και η εν γένει κτηνιατρική περίθαλψη των άρρωστων ή τραυματισμένων ζώων.

β) Η υιοθεσία των ζώων από φιλόζωες οικογένειες ή η επανένταξή τους στους χώρους περισυλλογής τους.

γ) Η ίδρυση και λειτουργία Καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, και εντός αυτού κτηνιατρείου.

δ) Η επίβλεψη και η φροντίδα των επανεντασσόμενων αδέσποτων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.

ε) Η προαγωγή της φιλοζωίας και ιδιαίτερα της κυνοφιλίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό