Η VON POLL REAL ESTATE, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία πολυτελών ακινήτων στην Ευρώπη φέρνει τώρα τις εξατομικευμένες υπηρεσίες της στην ελληνική αγορά, υποσχόμενη ασύγκριτες υπηρεσίες στην αγορά ακινήτων.

Χρήστος Σπανός Ναταλί Λεονταράκη Daniel Ritter

 

Η VON POLL REAL ESTATE, η κορυφαία μεσιτική εταιρεία πολυτελών ακινήτων στην Ευρώπη, ανακοινώνει με υπερηφάνεια το άνοιγμα του νέου καταστήματός της στην Αθήνα, σηματοδοτώντας μια σημαντική επέκταση σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές πολυτελών ακινήτων της Ευρώπης.

Έμη Γκέγκα Rebecca Steinborn Λάουρα Κοντάρη Ursa Pouyarad

Με περισσότερους από 1.500 συνεργάτες πωλήσεων σε 400 γραφεία και με 3.829.842 μηνιαίους επισκέπτες της ιστοσελίδας μαζί με 47.712 online προσφορές, η VON POLL REAL ESTATE είναι έτοιμη να φέρει τις φημισμένες υπηρεσίες της στην ακμάζουσα αγορά πολυτελών ακινήτων της Ελλάδας.

Λάουρα Κοντάρη Rebecca Steinborn, Daniel Ritter Ναταλί Λεονταράκη, Ursa Pouyarad Έμη Γκέγκα

Η Νάταλι Λεονταράκη, διακεκριμένη σύμβουλος ακινήτων και συνεργάτης του franchise, ηγείται του εγχειρήματος της Αθήνας, τοποθετώντας το πρώτο ελληνικό κατάστημα VON POLL REAL ESTATE στην Κηφισιά, μια περιοχή συνώνυμη της ευμάρειας και του κύρους.

Η επέκταση αυτή καταδεικνύει τη δέσμευση της VON POLL να προσφέρει κορυφαίες λύσεις ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο και αναδεικνύει την αναπτυσσόμενη δυναμική των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα.

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος Κατερίνα Τζήκα Έμη Γκέγκα

Daniel Ritter Λάουρα Κοντάρη Ανδρέας Κοντογούρης

 

Ο Daniel Ritter, Διευθύνων Σύμβουλος της VON POLL REAL ESTATE, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο άνοιγμα: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την εμβέλειά μας στην Ελλάδα, μια χώρα με ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά πολυτελών ακινήτων. Η τεχνογνωσία και το ολοκληρωμένο δίκτυο της Νάταλι Λεονταράκη διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας στην Ελλάδα θα λαμβάνουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες real estate για τα οποία είναι γνωστή η VON POLL. »

Έμμη Γραμμένου Ναταλί Λεονταράκη Rebecca Steinborn Έμη Γκέγκα Τόνια Γιαννακοπούλου

 

Σχετικά με την VON POLL REAL ESTATE

Η Von Poll Immobilien GmbH, με έδρα τη Φρανκφούρτη, ηγείται της ευρωπαϊκής αγοράς πολυτελών ακινήτων, διαμεσολαβώντας υψηλής αξίας οικιστικά και εμπορικά ακίνητα σε premium τοποθεσίες. Με μια πλούσια παράδοση αριστείας και αξιοπιστίας και ένα δίκτυο πάνω από 1.500 επαγγελματιών σε περισσότερα από 400 γραφεία, η VON POLL IMMOBILIEN αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της κομψότητας στον κλάδο των ακινήτων.

Ursa Pouyarad Rebecca Steinborn Ναταλί Λεονταράκη Έμη Γκέγκα Έμμη Γραμμένου Λάουρα Κοντάρη

Τέντυ Γερουλάνου Μέρω Κεσεσίογλου Λέμη Κοντονή

Η εταιρική φιλοσοφία:

“Επιτυγχάνουμε τους στόχους μας μαζί”: ενσαρκώνει τη δέσμευση της εταιρείας σε παραδοσιακές αξίες όπως η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα, εμποτισμένες με το πάθος για ακίνητα υψηλής ποιότητας. Αυτή η δέσμευση ενισχύεται από μια κουλτούρα που χαρακτηρίζεται από σεβασμό, πειθαρχία και δυναμισμό. Το εκτεταμένο δίκτυό  της εταιρείας διασφαλίζει ότι οι πελάτες της λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές συμβουλές και πρόσβαση σε κορυφαία ακίνητα, θέτοντας νέα πρότυπα στην αγορά πολυτελών ακινήτων.

ΠΗΓΗ: Papadakis press