Τα εγκαίνια της έκθεσης «Εσωτερικός Θρίαμβος» της Έπης Νικολακοπούλου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η ΕΠΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ

ΝΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗ, ΕΠΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το κοινό τίμησε με τη μεγάλη προσέλευση του την εικαστικό. Άνθρωποι του επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου, συλλέκτες και εικαστικοί έδωσαν το παρόν και εντυπωσιάστηκαν από τα έργα της εικαστικού.

Η ΕΠΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η ίδια βρέθηκε πολλές φορές στο ισόγειο του Ιδρύματος όπου εκτίθεται η περίφημη «πυραμίδα» της ενώ συνέχισε να δέχεται συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους στον πρώτο και το δεύτερο όροφο όπου εκτίθενται τα παλαιότερα και τα καινούρια της έργα.

ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΑΣΚΑΡΗΣ

Σε μια σύντομη ομιλία ο επιμελητής της έκθεσης κ. Κωνσταντίνος Κασπίρης μίλησε με θερμά λόγια τόσο για τα έργα της έκθεσης αλλά και την ίδια τη δημιουργό τους ενώ ακούστηκε και ο χαιρετισμός της Προέδρου του Ιδρύματος κ. Ξένιας Καλδάρα.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΓΩΝΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Η ατομική έκθεση της εικαστικού Έπης Νικολακοπούλου συνεχίζεται έως τις 30 Νοεμβρίου και είναι επισκέψιμη καθημερινά, 6-10μ.μ.


ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΚΛΗΜΗΣ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MCF Εθνική Τράπεζα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΡΙΣ ΧΑΡΑΜΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΩΝΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΡΑΛΛΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΦΩΚΑ


ΠΟΠΗ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ

Info: Διάρκεια έκθεσης: 7 – 30 Νοεμβρίου 2023 Ημέρες και Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή: 6 – 10μ.μ. Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Διεύθυνση: Πειραιώς 206 Ταύρος, Αθήνα, Τ.Κ. 177 78 Τηλ.: +30 210 341 8550 E-Mail: [email protected] ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ΕΠΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ

ΠΗΓΗ: studio panoulis