Με αγαπημένους φίλους  γιόρτασε την ονομαστική της γιορτή, η Ελένη Δρακοπούλου, ανάμεσα σε άφθονα λουλούδια και με το πιο πολύτιμο λουλούδι της ζωής της στην αγκαλιά της, την καλλονή κόρη της Νταϊάνα, που επίσης γιόρταζε!

Οι εορτάζουσες Ελένη και Νταιάνα Δρακοπούλου

Η νέα της οικία στο Κολωνάκι ήταν πλημμυρισμένη από τεράστιες ανθοδέσμες με ολόφρεσκα λουλούδια που εντυπωσίασαν τους καλεσμένους, όσο και η υπέροχη διακόσμηση του σπιτιού που οφείλεται στην καλόγουστη οικοδέσποινα!

Ελένη Δρακοπούλου

Οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν από την πρωτότυπη διακόσμηση με τα υπέροχα βιτρώ, τους πίνακες, την τεράστια βιβλιοθήκη( όλα τα βιβλία της έχουν διαβαστεί μία ακόμα και δύο φορές από τον κ.Δρακόπουλο), και τις εξαιρετικές ζωγραφιές που είχε φιλοτεχνήσει ταλαντούχος ζωγράφος σε όλα τα ταβάνια!

Ελένη Δρακοπούλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρίλυ Γλύπτη

Εκείνο ωστόσο που απογείωσε τη διάθεση, ήταν αυτά τα θετικά vibes, που εξέπεμπε  η οικοδέσποινα και που είχαν κατακλύσει τον χώρο, μέχρι που δραπέτευσαν από τις ανοικτές μπαλκονόπορτες και απογειώθηκαν στον ανοιξιάτικο αθηναϊκό ουρανό!

Μαρίζα Φασιανου, Ντόρα Δημοπούλου, Γιώργος Δημόπουλος, Ελένη Δρακοπούλου

Ήταν μια μοναδική βραδιά, εμπνευσμένη από μια μοναδική γυναίκα! Από αυτές τις γυναίκες που η προσωπικότητά τους κυριαρχεί στο χώρο, και που έχουν το μαγικό ραβδί να σου κάνουν ξεχωριστή τη βραδιά. Όχι μόνο γιατί η βραδιά είναι ξεχωριστή και για τις ίδιες λόγω γιορτής, αλλά και γιατί έχουν μια απίστευτη ενέργεια και μια θετική αύρα, που από μόνη της είναι ικανή να διαλύσει οποιαδήποτε ενδεχομένως  σύννεφα υπάρχουν στον ορίζοντα! Η Ελένη θα μπορούσε  να «γλυκάνει» ακόμα και την πιο μουντή ατμόσφαιρα με το ζεστό χαμόγελο της και να φωτίσει τον χώρο με την αστραφτερή προσωπικότητά της!

Ελένη Δρακοπούλου, Ειρήνη Νταιφά

Πανέμορφη, περιποιητική, δυναμική, απλή, ειλικρινής και αυθόρμητη, δοτική αλλά και αυστηρή όπου χρειάζεται, η «ωραία Ελένη», μητέρα της επίσης εορτάζουσας 9χρονης Νταϊάνας, συγγραφέας του παιδικού βιβλίου «Τα χρώματα της ζωής μου» και δραστήριο μέλος σε φιλανθρωπικά σωματεία, εγκαινίασε το καινούργιο της σπίτι με τον πιο ωραίο τρόπο: Ανοίγοντας τις πόρτες του σε λίγους και εκλεκτούς φίλους, με τους οποίους μοιράστηκε την ονομαστική της εορτή!

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Τάνια Παπακωνσταντίνου, Μαρίλη Γλύπτη Κανελάκη

Η οπτική και ψυχολογική ευφορία συνοδεύτηκε από μια γαστρονομική πανδαισία, μια που γευτήκαμε τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις από το γνωστό catering « Μπεγνής»!

Ελένη Δρακοπούλου, Ελένη Σαμαρά

Και του χρόνου, με υγεία «ωραία Ελένη»!


Ελένη Δρακοπούλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου


Αρσένης Βιλδιρίδης, Κατερίνα Γιαννάκη Βιλδιρίδη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ελένη Δρακοπούλου, Ειρήνη Νταϊφά, Τάνια Παπακωνσταντίνου

Σταυρούλα Κομνηνού

Ελπίδα Νικόλ Βασιλειάδου

 

 

 

 

 

Ελένη Δρακοπούλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου.