Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε πρόσφατα φιλανθρωπικό δείπνο στο Golf Prive με σκοπό την στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου Π. Γ. Ν. «Αττικόν» και των παιδιών της Ουκρανίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, οι Ελένη και Δημήτρης Μπούσης που ανέλαβαν τα έξοδα των χειρουργείων 2  παιδιών με καρδιοπ´θειεσ,η χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, που ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος του LifeLine Hellas , η Άντρη Αναστασιάδη και ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για το μεγάλο έργο του Lifeline Hellas που εγκαινιάστηκε προχθές, την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου, η οποία έγινε χάρη στη μεγάλη δωρήτρια του Lifeline Hellas Αλεξία Στέλλα Μάτζαρη και αναφέρθηκε στις επόμενες εκδηλώσεις.

Δημήτρης και Ελένη Μπούση, Ζήσης Μπουκουβάλας

Η Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άλκηστις Πρίνου ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τα DNA Centers, την κα Αγγελική Τσάνη και τα κοσμήματα Bold, τα διαγνωστικά κέντρα Health Spot, το Roula Rouva Real Estate, την Rafnar, την Margariti Dental Clinic, την KPMG, το Golf Prive, την Σοφία Γιαννικοπούλου και όλους τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς.

Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Άντρη Αναστασιάδη, Ζήσης Μπουκουβάλας

Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης μαζί με τον Πρόεδρο ανακοίνωσαν τα νέα Επίτιμα Μέλη του σωματείου για να τιμήσουν την προσφορά τους στο Lifeline Hellas και την ελληνική κοινωνία και τους προσέφεραν το υπέροχο γλυπτό που φιλοτέχνησε η εικαστικός κα Αγγελική Αγγελίδη.

David Andrews, Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Λουκία και Νίκος Παπαθανάσης

Τα νέα Επίτιμα Μέλη του Lifeline Hellas είναι η Στέλλα Αλεξία Μάντζαρη, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας A.S. MARINE LTD , ο Μελέτιος – Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος, Πρύτανης ΕΚΠΑ, η Θεοδώρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, Παθολόγος, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και ο Αυξέντιος Καλαγκός, Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής Παίδων και Ενηλίκων.

Επίσης, η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews ανακοίνωσε την Πρέσβη του Lifeline Hellas για τον αθλητισμό, την γνωστή μαραθωνοδρόμο κα Μαρία Πολύζου.

Μαρία Πολύζου, David Andrews, Άντζη Μαργαρίτη Andrews και Αγάπη, κόρη της κας Πολύζου

Η κα Πολύζου στην σύντομη ομιλία της ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα του Lifeline υπό την αιγίδα του υπουργείου Αθλητισμού την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΟΑΚΑ τιμώντας την επέτειο μνήμης των 60 χρόνων από τον θάνατο του παγκόσμιου ιατρού Δρ. Γεωργίου Παπανικολάου, ευχαρίστησε τον Υπουργό κο Λευτέρη Αυγενάκη και προσκάλεσε το κοινό να συμμετέχει.

Λευτέρης και Λένα Αυγενάκη

Η Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου στην σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στις ανάγκες του Γενικού Πανεπιστημιακού νοσοκομείου «Αττικόν» και ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά στα κρατικά νοσοκομεία.

Αριάδνη Αλεξιάδου, Φώφη Καμποσιώρα, Φαίη Πεσκέση, Λέϊλα Νεοφύτου

Νανά Βενέτη, Ειρήνη Νταϊφά, Μαρίλια Βαζαίου

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην ομιλία της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του Lifeline και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine. Επίσης, ευχαρίστησε και όλους τους μεγάλους χορηγούς του σωματείου, τον κο Δημήτρη και την κα Ελένη Μπούση, τον Βασίλη Μέρμηγκα Αρκουδέα, τον κο και την κα Γρηγόρη Στασινόπουλου, τον κο Ανδρέα και την κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, τον κο και την κα Βασίλη Σαβράμη, την κα Κατερίνα Παναγοπούλου, την KPMG, τον Δρ. Γιάννη Πατινιώτη, τον κο Δημήτρη την εταιρεία Cardioscience και τον κο Σωτήρη Λιακόπουλο, τον κο Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη, τον κο και την κα Σπυριδάκου, την εταιρεία Vitex και τον κο και την κα Γιαννίδη.

Δημήτρης Μπούσης, Λευτέρης Αυγενάκης

Επίσης, η Πριγκίπισσα κάλεσε τους παρευρισκομένους να συμβάλλουν ώστε να χειρουργηθούν στην Ελλάδα τα παιδιά με καρδιακές παθήσεις που ήλθαν από την Ουκρανία

Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Δήμητρα Θεοχάρη και Μιχάλης Μανιάτης

Ντάνα Στασινού και Ελένη Βαχάρη

Αθανάσιος Μελέτιος Δημόπουλος, Ζήσης Μπουκουβάλας, Ιωακείμ Τσάνος και Νίκος Παπαθανάσης

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας ανταποκρίθηκαν ο κος Δημήτρης και η κα Ελένη Μπούση που προσέφεραν τα χειρουργεία δύο παιδιών, ο κος Ανδρέας και η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού, ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού και ο κος Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δρ. Φαίη Πεσκέση που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού.

Κατερίνα και Γρηγόρης Στασινόπουλος

Αλεξάνδρα και Ανδρέας Παναγιώτου

Φαίη Πεσκέση, Εύα Παπαδοπούλου και Σπύρος Παπαδόπουλος

Το μουσικό συγκρότημα Onirama προσέφερε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τα αγαπημένα τους τραγούδια.


Onirama

Θοδωρής Μαραντίνης και Αλέξανδρος Andrews

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν το υπέροχο μενού του Golf Prive, την όμορφη διακόσμηση του οίκου Artemide της κυρίας Έμης Τρικάρδου και έλαβαν πλούσια δώρα από τις εταιρείες Jo Malone London, Aveda, Natural Doctor, DNA Centers και 12 Gods.

Ιωάννα Δράγνη


Ο υπεύθυνος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Dr. Joao Breda με την Anna Isabel Rito και την Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο κος Παναγής Τρίκαρδος, ο κος Ανδρέας και η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η κα Ρόη Κωσταντά, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Αριάδνη Αλεξιάδου, η κα Αγνή Μαρμαρίδη.

Παναγής Τρίκαρδος, Γιώργος Συγγελίδης, Όλγα Μυστριώτη Μάριος Λαζαρίδης

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και Νάσια Παπαμανώλη

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, ο Αναπληρωτής Ανάπτυξης κος Νίκος Παπαθανάσης με τη σύζυγο του Λουκία, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κος Στέλιος Πέτσας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα, ο κος Χρήστος Τεντόμας με την σύζυγο του Ιωάννα, η κα Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, η κα Νούλη Μανώλη, η κα Ιωάννα Δράγνη, η κα Εβελίνα Μαχά, ο κος Γιώργος Συγγελίδης, η κα Μαρία Κοντού, ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου, ο κος Δημήτρης και η κα Ελένη Μπούση, η κα Μαρίλια Βαζαίου και ο κος Μάκης Κασνακίδης, ο Δρ. Γιάννης Πατινιώτης, η κα Ειρήνη Νταϊφά, ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη, η κα Αγγελική Τσάνη και ο κος Ιωακείμ Τσάνης, η κα Πέγκυ Φιλίππου, η κα Χριστίνα Ασημακοπούλου, η κα Βασιλική Τσίντζου, ο κος Μιχάλης και η κα Βάλια Σπυριδάκου, η κα Σοφία Γιαννικοπούλου η κα Γεωργία Τζίμα Κυτσαρά, η κα Δέσποινα Πορτοκάλη, η κα Ντάνα Στασινού, η κα Ελένη Βαχάρη, η Δρ. Βάνα Παπαπευαγγέλου, ο Nigel Dean και η κα Νανά Βενέτη, η κα Ελευθερία Γεωργάκαινα, η κα Τάτη Μπόκοτση, η κα Ντίνα Σιώρα, η Δρ. Λυδία Μουζάκα, η Μαρία Μισέλ Ρουβά και η κα Γεωργία Τσέλλου, o κος Γιάννης Μπράβος, ο κος Νίκος Παπαποστόλου, ο κος Γρηγόρης Ρουμελιώτης και η κα Λίτσα Παναγιωτοπούλου, ο κος Γιάννης Καζανίδης και ο κος Μιχάλης Μανιάτης, ο κος Ευρυπίδης Γουργουλίδης, ο κος Βασίλης Βρούτσης και η κα Νίκη Βρούστη, η κα Όλγα και η κα Ιωάννα Καραβερβέρη, ο κος Βασίλειος Κωστέτσος και πολλοί άλλοι.

Μελέτιος Αθανάσιος Δημόπουλος, Νίκος και Λουκία Παπαθανάση και Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου

Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Ειρήνη Νταϊφά, Βάνα Παπαευαγγέλου

Μαρίλια Βαζαίου και Μάκης Κασνακίδης

Μαρία Κοντού και Ιωάννα Σουλιώτη

Εβελίνα Μαχά και Κατερίνα Στασινοπούλου

Μαρία Πολύζου, Χρήστος και Ιωάννα Τεντόμα

Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη

Όλγα και Ιωάννα Καραβερβέρη

Στέλιος Πέτσας, Ζήσης Μπουκουβάλας, Χάρης Θεοχάρης

Πέγκυ Φιλίππου, Γιάννης Σαχίνης, Νανά Βενέτη και Nigel Dean

Λευτέρης και Λένα Αυγενάκη, Άντζη Μαργαρίτη Andrews, David Andrews

Ο Σέρκος Τζανικιάν με τη συνοδό του

Γιάννης Καζανίδης, Αγγελική Τσάνη και Γιάννης Δημακουλέας

Σόφη Πασχάλη και Νόνη Δούνια

Ευρυπίδης Γουργουλίδης, Αργίνη Βάλλη, Κλαίρη Βενούκα

 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: η κα Άντρη Αναστασιάδη, την KPMG, το Golf Prive, τα DNA Centers, η κα Αγγελική Τσάνη και τα κοσμήματα Bold, η εταιρεία Rafnar, η κα Mazd Samaan, η κα Loulou Zein, τον κο Ανδρέα και την κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η κα Σοφία Γιαννικοπούλου, η Margariti Dental Clinic, το Roula Rouva Real Estate, τα διαγνωστικά κέντρα Health Spot, η κα Αγγελική Αγγελίδη καθώς και οι εταιρείες: Future box, JGK & Associates, Jo Malone London, Aveda, 12 Gods, Natural Doctor, Evritos και Vitex.

Δήμητρα Θεοχάρη, Σοφία Γιαννικοπούλου και Μαρίλια Βαζαίου

Σωτήρης Λιακόπουλος, Μαρία Μισέλ Ρουβά, Μαργαρίτα Λιακοπούλου, Γεωργία Τσέλιου

ΠΗΓΗ: studio panoulis