Κορίτσια μου, κάντε like στη σελίδα του blog μου στο Facebook (Sissysworld), κοινοποίηση του ποστ μου στο Facebook και tag 2 φίλες σας για να συμμετέχετε στην κλήρωση για αυτό το υπέροχο λευκό φόρεμα της γνωστής εταιρίας Raxevsky.
 
 
Με την ευκαιρία της γιορτής της μητέρας, μια που είμαι μανούλα και χαίρομαι τόσο γι αυτό, αποφάσισα να το γιορτάσω μοιράζοντας δώρα! Έτσι μια τυχερή αναγνώστρια θα κληρωθεί την Δευτέρα 21/5 και θ αποκτήσει αυτό το λευκό, αμάνικο, cocktail φόρεμα που είναι εντυπωσιακό, εύκολοφόρετο, σε άνετη, απλή και μοντέρνα γραμμή. Το όμορφο αυτό φόρεμα φοριεται και το βράδυ και υπάρχει σε όλα τα νούμερα.
 
 
 
 
Το λευκό χρώμα είναι το αγαπημένο μας, γιατί είναι χρώμα χαρούμενο, φωτεινό ευκολοφόρετο με όλα τα αξεσουάρ και ειδικά με μαύρισμα το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.
 
Ας μην ξεχνάμε πως το ντύσιμο αναδεικνύει την προσωπικότητα μιας γυναίκας, αλλά και δημιουργεί “στυλ”!
 
 
Το όνομα της εταιρίας “Raxevsky” αποτελεί εγγύηση τόσο για την ποιότητα, όσο και για τα καλόγουστα σχέδια και τις προσιτές τιμές της. Στα καταστήματα της Raxevsky σε όλη την Ελλάδα, όπως και στο e shop της θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από εντυπωσιακά ρούχα, από casual και πρωινά, μέχρι βραδινά, σε όλα τα μήκη και σε πολλά χρώματα! Δεν είναι τυχαίο που η ”RAXEVSKY” λειτουργεί 30 χρονια στην Ελλάδα, έχει 24 καταστήματα στη χώρα μας, 2 στην Κύπρο και 1 στη Βουλγαρία, ενώ παράλληλα τροφοδοτεί με ρούχα της και άλλα καταστήματα! Καλή σας επιτυχία φίλες μου!