Μετά την πολύμηνη καραντίνα, η Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού κυρία Μέρω Κεσεσίογλου, γνωστή ως η γυναίκα που εγκατέστησε την ελληνική σημαία σε 12 χώρες της Αφρικής, καθώς και για τις συνεχείς φιλανθρωπικές δράσεις της στη Γαλλία και στο Βιετνάμ, βρήκε τον τρόπο να μας κάνει να επιστρέψουμε δριμύτερες και να εκτονώσουμε όλη τη συσσωρευμένη θετική μας ενέργεια σε διπλό καλό σκοπό!

Η Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού κυρία Μέρω Κεσεσίογλου, σε μια από τις παλαιότερες φιλανθρωπικές της δράσεις

 

Το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού και η δραστήρια Γενική Πρόξενος διοργανώνει μια υπέροχη φιλανθρωπική καλοκαιρινή επίδειξη μόδας στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στις 15 Ιουλίου με τις φανταστικές γνώριμες δημιουργίες του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια από την νέα του ανοιξιάτικη συλλογή!

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο που έχει ιδρύσει η κυρία Κεσεσίογλου στην Ακτή Ελεφαντοστού καθώς και στο εξαιρετικό έργο που κάνει ο Πάτερ Αντώνιος στη ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Η Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού κυρία Μέρω Κεσεσίογλου, σε μια από τις παλαιότερες φιλανθρωπικές της δράσεις

 

Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, θα απολαύσουμε πάντα κάτω από πρωτόκολλα υγιεινής μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, όπου θα έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε μετά από πολύ καιρό, ενισχύοντας ταυτόχρονα αυτό το διπλό σκοπό!

Η Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού κυρία Μέρω Κεσεσίογλου με τη στενή της συνεργάτιδα Λέμυ Κοντονή

Τιμή εισιτηρίου:50 Ευρώ