Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του «ΜΑΝΑ» στο ΠΑΛΛΑΣ στις 29 Οκτωβρίου , που θα έχει σα στόχο να μεταφέρει το μήνυμα της θετικής σκέψης και στήριξης προς όλες τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο.

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου , οι συντελεστές της συναυλίας Ευανθία Ρεμπούτσικα μαζί με τους Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργο Περρή ( η Ελλη Πασπαλά απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) επισκέφθηκαν το Σπίτι του ΜΑΝΑ, όπου και ξεναγήθηκαν ενώ έκαναν και δηλώσεις για την κοινή προσπάθεια τους για τον ιερό αυτό σκοπό.

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑπαρουσιάζει την καταξιωμένη συνθέτη-μουσικό Ευανθία Ρεμπούτσικα σε ένα μουσικό ταξίδι που περιλαμβάνει σημαντικούς σταθμούς από την μακρόχρονη πορεία της στο ελληνικό πεντάγραμμο, σε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣτην Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για τους σκοπούς του Οργανισμού.

Προσκαλώντας τους θεατές σε ένα ονειρικό ταξίδι από αγαπημένες μελωδίες που ξυπνούν ήχους από την Ανατολή, η ταλαντούχα μουσικός θα πλημμυρίσει το επιβλητικό θέατρο με μουσικές από τη μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία της. Μαζί της επί σκηνής, οι σπουδαίοι καλλιτέχνες Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλλη Πασπαλά και Γιώργος Περρής.

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και σε αυτό το πλαίσιο ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ, ο οποίος προσφέρει πλήθος υπηρεσιών σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, διοργανώνει αυτή την ξεχωριστή μουσική παράσταση,  με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασθένεια αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ «ΜΑΝΑ» RANDA GHANDOUR

Λίγα λόγια για το «ΜΑΝΑ»:

O Oργανισμός ΜΑΝΑ είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, προσφέροντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, πλήθος υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με σκοπό την επαναφορά τους σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητας ζωής

Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ: Τρίτη 29 Οκτωβρίου, 21:00

Προπώληση :  viva.grhttps://www.viva.gr/tickets/music/theatro-pallas/i-evanthia-rempoutsika-konta-sto-mana/       και στα εκδοτήρια του Θεάτρου ΠΑΛΛΑΣ

Τιμές εισιτηρίων : 15-100 €