Για μία ακόμη χρονιά ξεχώρισε η ολοήμερη καλοκαιρινή εκδήλωση που πραγματοποίησε το MDA Ελλάς σε έναν καταπράσινο χώρο, μόλις μερικά λεπτά έξω από την πόλη! Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του MDA Summer fair, 30 καταξιωμένοι Έλληνες Designers και Βrands συμμετείχαν και στήριξαν το έργο του MDA Ελλάς, παρουσιάζοντας ότι πιο εκλεκτό έχει να επιδείξει η ελληνική μόδα. Η Πρόεδρος του MDA Ελλάς, κυρία Βάνα Λαβίδα και τα Μέλη του ΔΣ, υποδεχόντουσαν από το πρωί τον κόσμο με καλοκαιρινή διάθεση, αφού ακόμα και η βροχή έκανε πίσω μπροστά στον καλό σκοπό! Η κομψότητα και η ζεστασιά της εκδήλωσης, καθώς και ο φιλανθρωπικός της χαρακτήρας, διαφοροποίησαν το MDA Summer Fair, κάνοντάς το να ξεχωρίζει…. Αφού δεν ήταν απλώς ένα συνηθισμένο bazaar. Σ΄ ένα lounge που είχε επιμεληθεί αποκλειστικά η COCO-MAT, οι καλεσμένες είχαν την δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα διαλλείματα και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες θεματικές παρουσιάσεις από Interactive Vendors. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.
 
Τα καταστήματα που έλαβαν μέρος ήταν: A to Z Greek, Anatol, Audaliz, Azura, Bonpoint, C’ est Bon, Christina Fragista, Coco-Mat, Elena Karavasili, Emmanuela Swimwear, I’m Beach, Ioanna Kourbela, Kultia, La Vie, Lalaounis, Lommer, Miranta’s, Most Chic, Panaidis Eyewear Boutique, Park House, Rotate, Sea Through, Skaperdas, Smart & Chic, Stefania Frangista, Tagari,Talin, The Sweet Spot, Urban Owl, Venetia Vildiridis, Vourakis, Σκουρλέτης .
Λίγα λόγια για το MDA: Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του και στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.
 
ΕΡΣΗ ΚΛΗ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ
ΜΑΡΙΛΙ ΛΑΒΙΔΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΟΥΝΗ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΥΙΔ, ΛΑΝΑ ΔΑΥΙΔ
ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ , ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΔΩΡΑ ΚΑΛΙΤΣΑΝΤΖΗ, ΣΑΝΤΡΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ
ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ
ΛΙΤΣΑ ΚΟΛΑΚΗ, ΜΑΡΙΤΑ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ
ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ, ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΡΟΥΛΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ , ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
ΒΙΛΜΑ ΣΟΥΤΖΟΓΛΟΥ, ΖΕΤΑ ΑΝΤΖΑΚΛΗ
ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ, ΕΡΣΗ ΣΚΟΥΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΓΙΟΚΑΡΗ, ΣΑΝΤΡΑ ΧΩΡΕΜΗ
ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΟΤΖΑ
ΜΑΡΙΛΙ ΛΑΒΙΔΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ
ΠΗΓΗ:papadakispress