Μας «απογείωσε» με τις «Πτήσεις ελευθερίας» ο Απόστολος Λάβδας, σκορπώντας  χρώμα, χαρά και αισιοδοξία στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts!

 

«Πτήσεις ελευθερίας» σε ανοιχτούς, εικαστικούς ουρανούς έκανε ο Απόστολος Λάβδας, με τη νέα του ατομική έκθεση, την πρώτη μετά την πανδημία, που εγκαινιάσθηκε πρόσφατα στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall.

ΑΝΤΖΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΤΡΙΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΒΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΡΟΥΤΣΗ

Οι φιλότεχνοι που γέμισαν τον χώρο της γκαλερί, χάρηκαν τα πολύχρωμα, γεμάτα αισιοδοξία έργα του Απόστολου Λάβδα και ένοιωσαν το κάλεσμα προς την ελευθερία, την ανάγκη για επανασύνδεση και συνύπαρξη που εκφράζει ο καλλιτέχνης με τη δουλειά του.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΒΔΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

Οι πεταλούδες και τα μπαλόνια είναι οι πρωταγωνιστές σ αυτή τη σειρά έργων του Λάβδα, σε αέναες δυναμικές πτήσεις προς το γαλάζιο του ουρανού. Τα αγαπημένα ποδήλατα και οι βάρκες που προσθέτει ο καλλιτέχνης στους πίνακες του, έρχονται να γίνουν φορείς απόδρασης από την καθημερινότητα μας, στο ξέγνοιαστο, δυναμικό καλοκαίρι, που ανοίγεται μπροστά μας.

ΤΟΝΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΛΑΒΔΑ ΝΑΝΣΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το κοινό υποδέχτηκαν στην γκαλερί οι οικοδεσπότες Βαγγέλης Καπόπουλος, ιδρυτής της Kapopoulos Fine Arts, μαζί με τον γιό του Γρηγόρη Καπόπουλο, καθώς και ο ίδιος ο Απόστολος Λάβδας με τη σύζυγο του Νατάσα.
Διάρκεια:
2 -14 Ιουνίου 2022.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-21:00. Σάββατο 10:00-20:00. Kapopoulos Fine Arts-Golden Hall: Λεωφόρος Κηφισίας 37Α και Σπύρου Λούη, Μαρούσι, 15123 Αθήνα, τηλ. 2106833048

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΝΑΤΑΣΣΑ ΛΑΒΔΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ BENOIT PARE  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΒΔΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΖΩΗ ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ 

ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΡΟΥΤΣΗ ΑΝΤΖΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΤΡΙΟΥΣ

ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΝΑΝΣΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΗΓΗ: papadakis press