Μεγάλη  διαδικτυακή συναυλία προσφοράς με τον γνωστό συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου οργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σήμερα Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2020, στις 10 το βράδυ!

Δημήτρης Παπαδημητρίου

Πρόκειται για μια ζωντανή συναυλία μέσω Διαδικτύου για πιάνο και φωνή, με αγαπημένα τραγούδια της μουσικής καριέρας του δημοφιλούς καλλιτέχνη, τα οποία θα ερμηνεύσει η Βερόνικα Δαβάκη.

Την διοργάνωση της συναυλίας ανέλαβε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά  το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως, το οποίο αποτελεί το σημείο αναφοράς για τον κορωνοϊό σε ολόκληρη την περιφέρεια. Την παραγωγή, τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης.


Ο παραγωγός, συντονιστής και παρουσιαστής της συναυλίας Γιάννης Αρμουτίδης

Καθ’ όλη τη διάρκεια μετάδοσης της συναυλίας και μέσα σ  ένα κλίμα έμπρακτης αλληλεγγύης, πολίτες και επιχειρήσεις θα μπορούν να συνδράμουν όσο μπορούν στην ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, κάνοντας καταθέσεις  μέσω του  ειδικού λογαριασμού του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου, ο οποίος θα το αποδώσει με τον απαραίτητο φαρμακοΐατρικό εξοπλισμό, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Μ.Θ.: https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/ και από άλλες μεγάλες ιστοσελίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Η συμμετοχή του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, αλλά και όλων των συνεργατών του στη συναυλία γίνεται αφιλοκερδώς! Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης που πάντα χαρακτήριζαν το έργο, την πορεία και την προσωπικότητά του.
Η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ευχαριστεί θερμά τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη για την προσφορά του, και του απονέμει τίτλο τιμής.