Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η 46η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία. O Πρόεδρος του BCA College, Βασίλης Δασκαλάκης συγχαίροντας τους αποφοίτους και τους γονείς τους, υπογράμμισε ότι η επιτυχία του BCA βασίζεται στο ότι συνέδεσε τις σπουδές με την αγορά εργασίας και έκανε τη φοίτηση εφαλτήριο καριέρας. Ακόμα και σε εποχές κρίσης, το 82% των αποφοίτων του BCA βρίσκουν δουλειά στο επιστημονικό τους αντικείμενο, καθώς οι εταιρείες αναγνωρίζουν το υψηλό επίπεδο, τη στενή σχέση με τη σύγχρονη τεχνολογία και τη διεθνή προοπτική που έχουν οι σπουδές στο BCA. Από φέτος τον Σεπτέμβριο, όλες οι σχολές του BCA μεταφέρονται σε ένα εντυπωσιακό, μοντέρνο και με πρωτοποριακές εφαρμογές city campus 4.100 τ.μ., στη Λ. Αλεξάνδρας, πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων, σηματοδοτώντας μια καινούργια εποχή για τη μεγάλη οικογένεια του BCA. Παράλληλα, θα επεκταθεί το πρόγραμμα e-learning και σε άλλους τομείς σπουδών πέραν του ήδη πολύ επιτυχημένου master in Shipping.
 
ΜΑΡΙΛΟΥ ΕΔΕΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
 
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ναυτιλίας, ο Πρόεδρος και ιδρυτής της Dynacom Tankers Management LTD, Γιώργος Προκοπίου.
ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ( ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ BCA )
 
Μιλώντας στην καρδιά των αποφοίτων, μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά της δικής του επιτυχίας, προτρέποντάς τους να μην φοβούνται, αλλά να τολμούν. Να μην ζηλεύουν τους επιτυχημένους αλλά να προσπαθούν να τους μοιάσουν και να τους ξεπεράσουν. «Αποκάλυψε» τη συνταγή της επαγγελματικής ανέλιξης που δεν είναι άλλη από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στον στόχο και επεσήμανε ότι η καριέρα στη ναυτιλία, είτε στη θάλασσα είτε στα γραφεία διοίκησης, είναι συναρπαστική, προσοδοφόρα και με μεγάλες προοπτικές.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
 
Τους αποφοίτους συνεχάρησαν επίσης, απονέμοντας τα πτυχία τους, ο Πρόεδρος της INTERCARGO, Γιάννης Πλατσιδάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο Deputy Vice Chancellor του Plymouth University, καθηγητής Simon Payne.
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΚΕΛΛΥ ΜΠΑΧΛΙΤΖΑΝΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΑΣΙΔΑΚΗΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ INTERCARCO )
ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΤΑΝΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ
ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΙΛΟΥ ΕΔΕΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ, ΚΕΛΛΥ ΜΠΑΧΛΙΤΖΑΝΑΚΗ
ΝΤΙΝΑ ΠΡΙΤΣΙΒΕΛΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑΣ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΤΕΤΗ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, ΜΑΚΗΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΥΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΚΕΛΛΥ ΜΠΑΧΛΙΤΖΑΝΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ
ΜΑΡΙΛΟΥ ΕΔΕΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
SIMON PAYNE, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ, ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
 
 
ΠΗΓΗ:papadakispress press