Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 στις 09:00, ξεκινά το virtual run του No Finish Line, με δικαίωμα συμμετοχής στον εικονικό αυτό a daαγώνα, όσων έχουν ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον κανονικό αγώνα του No Finish Line (8-11 Οκτωβρίου 2020).
H συμμετοχή προϋποθέτει ένα απλό ποστάρισμα του κάθε δρομέα στα προσωπικά του Social Media και το NFL Athens θα την μετατρέψει σε ευρώ, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την «εικονική» συμμετοχή στο «No Finish Line Athens: the virtual run», να διατείθεται για την κάλυψη των άμεσων αναγκών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η διαδικασία είναι απλή και δεν συμπεριλαμβάνει καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Φορώντας ένα αθλητικό μπλουζάκι- αν έχετε από προηγούμενα No Finish Line ακόμα καλύτερα – πρέπει  να φωτογραφηθείτε ή να ετοιμάσετε ένα βίντεο μήνυμα 10-15 δευτερολέπτων κι εντός του χρονικού περιθωρίου διεξαγωγής του “virtual run” (6 Μαΐου  στις 9πμ ως 10 Μαΐου στη 1μμ.), να κάνετε ανάρτηση, είτε με δικής σας έμπνευσης μήνυμα (post) ή με το παρακάτω προτεινόμενο μήνυμα, στον προσωπικό σας λογαριασμό σε ένα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που διαθέτετε, συνοδευόμενο από την φωτογραφία που βγάλατε ή το βίντεο που ετοιμάσατε.
Το προτεινόμενο post είναι: Προθέρμανση με virtual run @NFLAthens, ραντεβού για το actual run 8-11 Οκτωβρίου στον αγώνα χωρίς τερματισμό όπου όλοι είναι νικητές #NFLAthens2020

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή στο “virtual run” θα πρέπει στο μήνυμα που θα αναρτήσετε να υπάρχει οπωσδήποτε η ετικέτα (tag) @nflathens για να μπορεί να γίνει η καταμέτρηση συμμετοχής καθώς επίσης να υπάρχει και το hashtag #NFLAthens2020.
Τα έσοδα από τον διαδικτυακό αυτό «αγώνα» θα πάνε στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με τη μεγάλη υποστήριξη ΟΛΩΝ των χορηγών μας (Εθνική Ασφαλιστική, HSBC, Xiaomi, Βίκος, Toyota, Barilla, InterMed / UniPharma, Kyvernitis, Παπαδοπούλου, Fix Άνεϋ, Herbalife Nutrition, BeeCera, Saucony), ΟΛΩΝ των υποστηρικτών μας (Athens Marriott, Όμιλος Ιατρικού, Μπεγνής, Εν Ολύμπω, Praktiker, Χαϊδεμένος, Attica Group)

Όποιος δεν διαθέτει λογαριασμό στα social media μπορεί κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του “virtual run” να στείλει με email το μήνυμα και τη φωτογραφία/βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της διοργάνωσης  [email protected], ώστε να το ανεβάσουμε εμείς στα κοινωνικά μέσα της διοργάνωσης εκ μέρους του/της.
Την ίδια στιγμή η μετάθεση διεξαγωγής του 4ου “No Finish Line Athens: the actual run” στις 8-11 Οκτωβρίου 2020, μας έδωσε τη δυνατότητα να παρατείνουμε τις ατομικές ηλεκτρονικές εγγραφές καθώς και τις ομαδικές εγγραφές έως 23 Αυγούστου 2020.

Γι αυτό και η οργανωτική επιτροπή αν και συμπληρώθηκαν οι 10.000 θέσεις, άνοιξες άλλες 5000 θέσεις για συμμετοχή στον κανονικό αγώνα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων στον φιλανθρωπικό αγώνα του 4ου NFL Athens, θα συνεχίσουν να γίνονται μόνο μέσω του τμήματος ομαδικών συμμετοχών, σε συνεννόηση του εκπροσώπου κάθε ομάδας με την υπεύθυνη εγγραφών και συντονισμού ομάδων Μαίρη Τσιγκοπούλου και με αποστολή αιτήματος και λίστας συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

Λεπτομέρειες και εγγραφές στο nflathens.com

Για περισσότερες πληροφορίες

https://nflathens.com

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens

https://www.instagram.com/nflathens

https://twitter.com/NFLAthens