Στο κατάμεστο Θέατρο Παλλάς, με τις μοναδικές ερμηνείες των Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη και Μαρίζα Ρίζου, γιόρτασε πρόσφατα την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού, το Σωματείο ΕΛΙΖΑ.

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Mικροί και μεγάλοι φίλοι του Σωματείου, αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, έδωσαν το παρόν στη συναυλία «Με αγάπη για … την ΕΛΙΖΑ», για να υποστηρίξουν το έργο που υλοποιεί το Σωματείο σε όλη την Ελλάδα για την προστασία βρεφών και παιδιών που κινδυνεύουν από κακοποίηση και παραμέληση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Τη βραδιά, που ήταν μία πρωτοβουλία των Θεατρικών Σκηνών και ειδικότερα του Γιάννη Κεντ, παρουσίασε η Μαρί Κωνσταντάτου, ενώ οι αγαπημένοι καλλιτέχνες γέμισαν με συγκίνηση, ελπίδα και αισιοδοξία τη σκηνή!

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ

Όλα τα έσοδα της συναυλίας, θα δοθούν για το πρόγραμμα «Ασφαλές Άγγιγμα», που υλοποιεί το ΕΛΙΖΑ σε παιδιά 5 – 9 ετών, με στόχο την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης, εκπαιδεύοντας ταυτόχρονα γονείς και δασκάλους. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τα μικρά παιδιά, να αναγνωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα στο «ασφαλές» και το «όχι – ασφαλές» άγγιγμα  και να μάθουν να λένε OΧΙ.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΑΝΝΑ ΤΖΑΜΤΖΗ

Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει μια αντίστοιχη εκπαίδευση σε γονείς και δασκάλους  για την ευαισθητοποίηση, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Απώτερος στόχος είναι η ένταξη του προγράμματος σε όλα τα δημόσια σχολεία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, μέχρι το 2021, σε συνδυασμό με μία ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης για γονείς, δασκάλους, πολίτες. ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για ένα έργο που σώζει ζωές, η ΕΛΙΖΑ δεν λαμβάνει καμία οικονομική υποστήριξη από κρατική πηγή και στηρίζεται αποκλειστικά στην εμπιστοσύνη και την αγάπη της κοινωνίας. 

ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΜΑΝΕΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΤΣΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΑΝΝΑ ΤΖΑΜΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ

ΧΑΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΛΙΝΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΦΑΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

ΜΑΡΙ ΑΓΑΛΙΩΤΟΥ ΛΩΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΟΛΙΝΚΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΑΡΕΛΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΙΚΟΥ

ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ ΝΙΝΕΤΤΑ ΒΑΦΕΙΑ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΒΑΣ

ΠΕΓΚΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ

ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΜΕΛΑΝΙ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΑΓΑΛΙΩΤΟΥ ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΑΡΕΛΛΑ ΟΛΙΝΚΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΙΚΟΥ


ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ: papadakis press