Με λαμπρότητα και κορυφαία ονόματα της πολιτικής, του αθλητισμού, της ναυτιλίας, της επιχειρηματικότητας και των τεχνών τιμήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Η ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΑΚΗ, Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ, Η ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ( ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ )ΚΑΙ Η ΑΝΙΤΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ( ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ )

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, από τη Συμπολιτεία Ολυμπίας με εκδήλωση και εικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας στο πλαίσιο των δράσεων του «Δρόμου Εκεχειρίας 2022», με τίτλο «Εοκύποδα!» (Εύγε γοργοπόδαρε!)– «Από τον Κόροιβο, στον Εμίλ Ζάτοπεκ». Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης τιμήθηκαν οι αθλητές δρομείς του στίβου κ.κ. Χάρης Αϊβαλιώτης (παρέστη η κόρη του Σάρα Αϊβαλιώτη), Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Σπύρος Κοντοσώρος, Μιχάλης Κούσης (παρέστη η σύζυγός του Καλλιόπη Σούλα), η πρώτη γυναίκα που έλαβε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες Δομνίτσα Λανίτη – Καβουνίδου (παρέστη ο γιός της Σπύρος Καβουνίδης), Στέλιος Μπίσμπας, Χάρης Παπαδιάς, Δήμητρα Παπασπύρου, Άγγελος Παυλακάκης, Σταύρος Τζιωρτζής, Σπύρος Ανδριόπουλος και ο Γιώργος Τσακατούρας χορηγός των δράσεων του Δρόμου Εκεχειρίας, για τη διαρκή και απλόχερη στήριξη της Avance Car Rental, στις δράσεις του Δρόμου Εκεχειρίας.

Η ΦΕΝΥ ΜΠΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η πρόεδρος της Συμπολιτείας Ολυμπίας κα Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη, ο διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, διεθνολόγος Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, ο πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας PhDr. Jakub Karfik, ο Διευθυντής του ΑΣΕΑΕΔ Σπύρος Ανδριόπουλος, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου, πρώην βουλευτής και Υπουργός κ. Αναστάσιος Λιάσκος Προβλήθηκε μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και της χρυσής Ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μίλησαν οι: Ο Δημοσιογράφος, Ιστορικός και Συγγραφέας κ. Τίτος Αθανασιάδης ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Ο ελληνιστικός αθλητικός δρόμος ως στοιχείο της πολεμικής αρετής των Ελλήνων», η Διευθύντρια του Τσεχικού Κέντρου Αθήνας κα Lucie Kuligová μίλησε με θέμα: Εμίλ Ζάτοπεκ: «Αν δεν μπορείς άλλο, τρέξε πιο γρήγορα», αναφερόμενη στον θρυλικό δρομέα, “άνθρωπο ατμομηχανή” και η Ιστορικός της Τέχνης & Επιμελήτρια της εικαστικής έκθεσης, που παρουσιάστηκε στο Φουαγιέ του Μουσείου, κα Αννίτα Πατσουράκη.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΑΚΟΥ

Η κα Πατσουράκη αναφέρθηκε στο περιεχόμενο και τους καλλιτέχνες της έκθεσης με τίτλο: «Εο κύποδα!» (Εύγε γοργοπόδαρε!), τονίζοντας ότι οι 56 συμμετέχοντες καλλιτέχνες αποδίδουν με υψηλό καλλιτεχνικό οραματισμό τον πνευματικό πολιτισμό μας, δηλώνουν ένα ισχυρό πολιτιστικό μήνυμα, ενισχύοντας τα συναισθήματα δέους, της ηθικής υποχρέωσης προς το ιστορικό παρελθόν μας και την αποταμίευση του πολιτιστικού μας πλούτου, επιβεβαιώνοντας ότι «το ήθος προσδιορίζει την τύχη του ανθρώπου», μεταφράζοντας τη ρήση του Ηράκλειτου «Ήθος ανθρώπω δαίμων».


ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ, ΝΤΟΡΑ ΠΑΛΛΗ

Στην εικαστική έκθεση, με τίτλο «Ευοί ωκύποδα» (Εύγε γοργοπόδαρε!) – «Από τον Κόροιβο, στον Εμίλ Ζάτοπεκ» συμμετείχαν 56 καλλιτέχνες: Αγγελίδης Πασχάλης, Αγγελίδη Αγγελική, Βαλυράκη – Παπαθεοδώρου Μίνα, Vassiliki, Βενιέρη Λυδία, Βορδώνη Εριέττα, Βουτσινάς Μάριος, Γκίζας Βασίλης, Γκούμας Χαράλαμπος, Γουλανδρή Όλγα, Γουλής Φάνης, Δαββέτας Δημοσθένης, Δέρβου Μαριάννα, Διβάρη Εύα, Δρίτσας Γιώργος, Ευαγγελάτος Κώστας, Ζήβας Νίκος, Ηλιακοπούλου Βασιλική, Καισαρίτη Αθηνά, Κανέλλου Εβίτα, Kelly, Κλουβάτος Λευτέρης, Κοκκίνη Μαρία, Κοντέλλης Ανδρέας, Κοροβέση Αγγέλικα, Κουβάτσου Δέσποινα, Κούρκουλου Μάγδα, Κτιστοπούλου Μαρία, Λάβδας Απόστολος, Λαζαρίδης Κυριάκος, Λυραράκη Έλλη, Μανωλίδης Θεόδωρος, Μήτσου Ευάγγελος, Μιμίκου Στέλλα, Μουστάκας Αλέξανδρος, Μπακοπάνος Δημήτρης, Μπαράκου Νάντια, Μπάρδης Γιάννης, Μπλιάτσου Γεωργία, Μπούζα Φένυ, Ξενούλης Γιώργος, Παλάσκα Αλεξάνδρα, Παναγιωτίδης Άγγελος, Παπουτσίδης Νίκος- Γιώργος, Πατσόγλου Αριστείδης, Πάφου Άννα, Πιάνα Σίσσυ, Ρούσσης Γιώργος, Ρούσσης Εμμανουήλ, Σάμιος Παύλος, Σιάγκρης Παναγιώτης, Σπυρόπουλος Κώστας, Σταθόπουλος Γιώργος, Ταλαγάνης Δημήτρης, Τζιάρα Άγγελος, Χριστογιάννης Δημήτρης .


ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ

Υπήρξε επίσης παρουσίαση ζωγραφικών δημιουργιών από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου «Ντάνα και Έμιλ Ζάτοπεκ» της πόλης Τρίνετς της Τσεχίας καθώς και δημιουργίες παιδιών της Ηλείας από τις σχολές ζωγραφικής Καλλιτεχνικό Εργαστήριο της κας Ελένης Σταθοπούλου και του κ. Kristo Defrim Hasa.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΙΤΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ( ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΗΣ ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ( ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ )

Το Συντονισμό της εκδήλωσης και την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Ίριδα Σπανέα.


ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΠΑΝΟΣ ΚΑΤΙΑ ΜΑΝΔΥΛΑ ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Τέλος έγινε παρουσίαση του βιβλίου/κόμικ «ΖΑΤΟΠΕΚ» (Γιαν Νόβακ, Γιάρομιρ 99, εκδόσεις Καστανιώτη, 2022).


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο της πολιτικής, της επιστήμης, της ναυτιλίας, των επιχειρήσεων, του θεάτρου, της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, των τεχνών, συλλέκτες και φιλότεχνοι.


ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΘΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΕΤΡΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΟΝ


ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ANDREWS ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΟΥΡΛΗ


ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ


ΑΝΤΑ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΥ, ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ


ΑΓΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙΔΟΥ, ΑΤΖΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS


ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΦΟΥΡΛΗ, ΑΝΤΑ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΥ, ΑΝΝΑ ΚΟΥΜΠΑ


ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ


ΕΒΙΝΑ ΜΕΡΤΖΑΝΗ ΛΙΛΑ ΜΕΡΤΖΑΝΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ


ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ


ΖΩΗ ΣΚΟΥΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΙΣ ΚΟΝΔΥΛΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΟΥΡΛΗ

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΝΑΣΙΑ ΣΠΥΡΟΥ

 

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κα Σοφία Βούλτεψη, οι βουλευτές κ.κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, Χάρης Θεοχάρης, Νόνη Δούνια, οι πρέσβεις της Τσεχικής Δημοκρατίας PhDr. Jakub Karfik και της Κύπρου Κυριάκος Κενεβέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος, ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστ. Λιάσκος, ο πρ. βουλευτής Γιώργος Κοντογιάννης, ο Γ.Γ. του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ Κ. Χαλιορής, η Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα κα Γεωργία Μπόκα, το μέλος του Δ.Σ. European Physical Education Association Ιωάννης Γρυπάρης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Avance Car Rental Γιώργος Τσακατούρας, η πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Ζυγούρη, η πρόεδρος του Μοντέρνου Πεντάθλου και υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κ. Ντόρα Πάλλη, οι διακεκριμένοι αθλητές Καλλίνικος Κρεάνγκα, Γιώργος Φράγκος, Στέλιος Σωτηρίου, Μαρία Χριστοφορίδη, Όλγα Βασδέκη, Γιώργος Τζελίλης, Μαρία Καρπαθάκη, Γιάννης Κούρος, οι κυρίες Αριστέα Παπαδοπούλου και Γιάννα Λουρίδα πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιάδα, ο κ. Ν. Καλάκος, διευθύνων σύμβουλος του ΕΣΥΠ, κ.α.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ( ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ )


ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΛΕΝΑ ΜΠΑΝΙΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΛΙΛΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΟΛΓΑ ΒΑΣΔΕΚΗ

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ενδεικτικά αναφέρονται οι : Άντζη Μαργαρίτη Άντριους, Στέλιος Αγγελίδης, Λένα Αυγενάκη, Δημήτρης Αραπκιλής, Νίκος και Μέμα Αγαπηνού, Μάνος και Μίνα Αρβανιτάκη, Κάτια Αγαθού, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου, Ντέμη Βεζυρούλη, Νόνη Δούνια, Χάρης και Δήμητρα Θεοχάρη, Βασιλική Θεοδωρικάκου, Τζίνα Θανοπούλου, Γιώργος Κλαυδιανός, Ναλίτα Καρρέρ, Όλγα Καραβερβέρη, Λένα Κολοκυθά, Χάρης Κονδύλη, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Φάνη Λεβέντη, Λίτσα Λάβδα, Ιωάννα Λουρίδα, Αντώνης Λουδάρος, Μαρίνα Λεών, Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Μαρία Μπεκατώρου, Αγνή Μαρμαρίδη, Βάλια Μουσάτου, Σοφία Μπυθάρα, Ειρήνη Νταϊφά, Νίκος και Μαρία Ναούμ, Μαρία Ξανθάκου, Κώστας Ξυκομηνός, Άλκηστη Πρίνου,  Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νίκος Παπαγεωργίου, Νάσια Σπύρου, Δημήτρης και Τζούλη Σκάρλου, Πάρης και Αγάπη Τούντα, Μάγδα Τσέγκου, Ζέτα Τζιώτη, Αθηνά Τρανούλη, Κυριάκος Τσιφλάκος, Νίκος Τσίτσος, Ναταλία Φουρλή, Αγγελική Χούντα κ.α

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ


ΦΕΝΥ ΜΠΟΥΖΑ, ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ


ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Αγγελική Αγγελίδη, Αντώνης Λουδάρος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΑΠΚΙΛΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΗΓΑΝΗ

ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΜΕΜΑ ΣΙΜΩΝΕΤΑΤΟΥ ΑΓΑΠΗΝΟΥ

ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΝΤΕΜΥ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΘΑΡΑΣ ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΘΑΡΑ


ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

 

Μετά το πέρας της ημερίδας και των βραβεύσεων (στις 8.30 μ.μ.) προβλήθηκε σε πανελλήνια πρεμιέρα η ταινία: «ΖΑΤΟΠΕΚ». Η ταινία αφορά τη συναρπαστική βιογραφία του θρυλικού δρομέα και Ολυμπιονίκη και αποτελεί την πρόταση της Τσεχίας για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας. Παραγωγή: 2021, Διάρκεια προβολής: 130’


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ


ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΠΑΝΟΣ ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΤΣΟΥ


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ, ΚΑΤΙΑ ΜΑΝΔΥΛΑ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΘΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ

Όλες οι δράσεις διοργανώνονται από τη Συμπολιτεία Ολυμπίας, συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τους Δήμους Ήλιδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας και το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, Συνεργαζόμενο Φορέα Υποστήριξης το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το Τσεχικό Κέντρο Αθήνας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του #BEACTIVE, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού, του CISM, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, του ΕΟΤ, της ΕΘΝΟΑ, της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Τεχνική Υποστήριξη Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, χορηγούς επικοινωνίας τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), την ΕΡΤ, ΕΡΤ-3, Πρώτο Πρόγραμμα, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ΕΡΤ Πύργος, ΑΘΗΝΑ 9,84, RunningNews.gr, OVImagazine, apopseis.gr, Greekteachers. Κύριος Υποστηρικτής: Turbomed – Yiannis Paraskevopoulos s.a., Επίσημοι Υποστηρικτές: ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ, λούξ, Avance Car Rental, nosti most, Hellenic Gyros, Προμηθευτές- Υποστηρικτές: Biolis, Αγροτικός Συνεταιρισμός Κορυφής Ηλείας, Ένωση Αγροτών Ηλείας ΙΚΕ, FarGeco Hellas, ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΗΛΙΒΙΓΑΛ, Κτήμα Μερκούρη.

ΠΗΓΗ:papadakis press