ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ, ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ

Την εκδήλωση χαιρέτησε η ιδρυτής και Πρόεδρος του ΔΣ Αμαρυλλίδες κα. Νίκη Παξιμαδάκη, μια δραστήρια γυναίκα, άνθρωπο της αγάπης, της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, μεταφέροντας το μήνυμα της πνευματικής και ψυχικής ανάτασης μέσα από την προσφορά του εθελοντισμού.

Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ‘ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ ‘

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος του Ελληνικού ιδρύματος Ογκολογίας κος Μιχαήλ Βροντάκης κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή στη λειτουργία του ιδρύματος.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ)

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως όπου και τόνισε την σημασία του εθελοντισμού και την ένταξή του στα σχολεία.Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ

ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ, ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΟΥΡΛΗ, ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΣΙΤΣΩΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΟΒΓΕΝΗ, ΧΑΡΙΣ ΚΟΝΔΥΛΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ, ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ, ΜΑΡΙ ΓΥΠΑΡΑΚΗ, ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ

ΧΑΡΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΜΙΜΗ ΜΠΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

ΠΩΛΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΠΟΠΗ ΔΟΜΑΖΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΛΝΤΗΡΗ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ, ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ

ΜΑΡΙ ΓΥΠΑΡΑΚΗ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΟΥΡΛΗ

ΝΑΝΣΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ


ΟΙ «ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ»

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΠΗ ΔΟΜΑΖΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ, ΛΙΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ


Η ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΡΩ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ BUTTON DOWN


Το κλίμα ήταν γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο και έγινε ακόμα πιο χαρούμενο, όταν μετά τα εκλεκτά εδέσματα έκανε την εμφάνισή της η εκρηκτική και ταλαντούχα performer- ερμηνεύτρια
Ιωάννα Σεβοπούλου.

Μαζί της μοιράστηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση οι παρευρισκόμενοι ελληνικές και ξένες επιτυχίες, χόρεψαν, ενώ το κέφι κρατήθηκε αμείωτο μέχρι αργά το βράδυ, όταν έφυγαν και οι τελευταίοι καλεσμένοι, ικανοποιημένοι γιατί συνδύασαν «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», δεδομένου ότι αυτή την τόσο κεφάτη βραδιά επετεύχθη ολοσχερώς ο ιερός σκοπός!

Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΕΒΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΠΗ ΔΟΜΑΖΟΥ


ΑΛΕΚΑ ΣΑΜΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΜΟΝΗ, ΝΑΝΣΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΓΚΑ

ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ « ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΩΝ» ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ  ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΗΣ ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ

ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ, ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ


ΕΒΕΛΥΝ ΜΑΝΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΟΣ

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΣΙΤΣΩΝΗ, ΒΙΚΥ ΚΑΜΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΓΚΑ

Η ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΡΩ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΤΗΣ BUTTON DOWN

 


ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΙΡΕΝ ΧΟΜΣΗ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ

ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ, ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΚΥΒΕΛΗ ΛΑΣΚΑΡΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΥΡΙΓΟΣ, ΝΙΚΟΛ ΚΑΜΒΑ, ΕΒΕΛΥΝ ΜΑΝΙΟΣ, ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ, ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ, ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΣΙΤΣΩΝΗ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΣΙΤΣΩΝΗ, ΧΑΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΟΒΓΕΝΗ, ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ

ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ, VIVE SCOTT

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ « ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ»:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών “Αμαρυλλίδες” ιδρύθηκε το 2007 στη Κηφισιά από την Ανδρονίκη ( Νίκη) Παξιμαδάκη Κόλντηρη που είναι η Πρόεδρος του σωματείου και μια ομάδα γυναικών της προσφοράς και της αλληλεγγύης.Ο σκοπός του συλλόγου βάσει καταστατικού είναι φιλανθρωπικός, πολιτιστικός και κοινωνικός. Η αγάπη, η αλληλεγγύη και η φιλία αποτελούν τον γνώμονα των μελών του σωματείου Κόσμου»σε κάθε τους κίνηση. Την περίοδο που ξεκίνησε ο Σύλλογος τις δράσεις του, άρχισε στην Ελλάδα η οικονομική κρίση. Για το λόγο αυτό η εθελοντική Ομάδα των Αμαρυλλίδων συμφώνησε ομόφωνα να δώσει προτεραιότητα στην πλευρά των οικονομικά αδύναμων ομάδων και οικογενειών. Στην πορεία οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν στη στήριξη Νοσοκομείων Παίδων σε εξοπλισμό, σε παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες, σε ιδρύματα, σε πρόσφυγες και σε ορφανοτροφεία.

Ανάμεσα στις πολλαπλές δραστηριότητες των “Αμαρυλλίδων” από την ίδρυσή τους ως σήμερα ενδεικτικά είναι και οι εξής: 1. Ίδρυμα “Δάμαρις” (κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες) 2. Κιβωτός του Κόσμου (2009, 2010, 2012, 2013, 2015, 2016) 3. Κοινωνική και Εκπαιδευτική ”Δράση” 4. Αναρρωτήριο Πεντέλης 5. Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία» 6. Σύλλογος Μεταμοσχευμένων «Σκυτάλη» (2010,2012,2015) 7. Σύλλογος «Φλόγα», Παιδιά με Νεοπλασματική Ασθένεια 8. 5ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού 10. Σύλλογος «Πνοή», Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού 12. Νοσοκομείο «Έλενα» (οξυγονοαναλυτής, Μείκτης οξυγόνου MEDIN) 13. Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» (κρεβάτι με ειδικές προδιαγραφές για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αιμορροφιλικών) 14. Στήριξη μονογονεϊκής οικογένειας με βιβλία και δίδακτρα σε φροντιστήριο ξένωνγλωσσών (αγγλικά και γερμανικά τριών παιδιών για δύο τάξεις). 15. Εθνική ομάδα «Ακρωτηριασμένων Ποδοσφαιριστών Ελλάδας» ( 2 Εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη για το Euro 2017) 16. Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» (Ειδικό ψυγείο για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αιμορροφιλικών Ελλάδος 17. Οικογένειες με πρωτογενείς ανάγκες (Τρόφιμα, Φάρμακα, Εξοπλισμός σπιτιού) 18. Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» (Φορητό σπυρόμετρο με ενσωματωμένο εκτυπωτή). 19. Ιδρυμα «Ανθρώπινοι Ανθρωποι» 20. Στήριξη μονογονεϊκής οικογένειας (μητέρα 3 παιδιών με αιμοκάθαρση και χημειοθεραπείες) 21. Διαλέξεις για τα μέλη του Συλλόγου. 22. Αμαρυλλίδες-Πνευματικές μητέρες του Σεραφείμ Nannozi-Lyma (Μονογονεϊκή οικογένεια από την Ουγκάντα).

 

  •