Ο γιος των δημοφιλών ηθοποιών Μάνου Παπαγιάννη και Αγγελικής Δαλιάνη, πήρε το όνομα «Νικήτας» σε μια εντυπωσιακή βάφτιση με Κουβανέζικους ρυθμούς,τη διοργάνωση της οποίας ανέλαβε η καταξιωμένη εταιρεία JK events by Ioanna Karaververis!
Ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, H ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΛΥΔΙΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΔΑΣ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ
Ήταν πράγματι μια εντυπωσιακή βάφτιση, εμπνευσμένη από την Κούβα, όπου το εξωτικό στοιχείο κυριαρχούσε τόσο στη διακόσμηση όσο και σε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.
Η ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΤΗΝ “JK EVENTS BY IOANNA KARAVERVERIS “
Η βάπτιση του δευτερότοκου παιδιού των γνωστών ηθοποιών που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Περιστέρι, καθώς και το after party που έγινε στο Amelie in high spirits bar στο Περιστέρι, είχαν εξωτική ατμόσφαιρα καθώς το θέμα της βάπτισης ήταν η Kούβα.
Νονός του μικρούλη ήταν ο καλός φίλος του ζευγαριού Παναγιώτης Κορομηλάς. Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.
Ο μικρός Νικήτας, που ήταν άλλωστε ο πρωταγωνιστής της ημέρας, ντυμένος καλόγουστα με γιλέκο και παντελόνι στα χρώματα της άμμου, με το πουκαμισάκι, το καπέλο του και τα παπούτσια του, όλα χειροποίητα του οίκου Stova Bambini έκλεψε φυσικά την παράσταση.
Η Αγγελική Δαλιάνη φορούσε επίσης sur mesure φόρεμα by Olga Karaververis, η οποία διαπρέπει τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στο χώρο των νυφικών και των βαπτιστικών, αλλά και στο χώρο του haute couture ενδύματος, καθώς και οι μπομπονιέρες ήταν του οίκου Karaververis
Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ, Ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, H ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΛΥΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ
Η ΟΛΑΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΕΞΩΤΙΚΟ DECOR ΜΕ ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΟΝΗΣ, ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ, ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ
Η ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ
ΠΗΓΗ: papadakis press