Πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά το «The Art Dose» και δίνει το παρών μέσα από μια ψηφιακή έκθεση σημαντικών διεθνών καλλιτεχνών, που σκοπό έχει μέσα από την τέχνη να αναπτερώσει το ηθικό των φιλότεχνων, στη νέα εποχή που βιώνουμε, ώστε να ανασύρουν τις          ίσως άγνωστες, ακόμα και στους ίδιους, δυνάμεις που κρύβουν μέσα τους.

 

Η έκθεση «Υπερήρωες – Ποια είναι η δική σου υπερδύναμη;» που φιλοξενείται για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο στο «The Art Dose» είναι μια ψηφιακή, διαδραστική έκθεση, ανοικτή σε όλο τον πλανήτη, προσαρμοσμένη απόλυτα στη νέα πραγματικότητα. Μια πρωτότυπη περιήγηση που καλεί τον καθένα από εμάς να κάνει τη δική του ενδοσκόπηση, να ανακαλύψει τις πραγματικές δυνάμεις που κρύβει μέσα του και να γίνει ο υπερήρωας που πάντα ήθελε.

Αν και οι υπερήρωες είναι φανταστικοί, σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε να πιστεύουμε στην ύπαρξη τους, καθώς είναι αναγκαία η ελπίδα, η αισιοδοξία, η πίστη σε ένα καλύτερο αύριο. Η τέχνη ως σανίδα σωτηρίας έρχεται να προσφέρει όλα τα παραπάνω και να γίνει φάρος και οδηγός προς ένα καλύτερο αύριο. Μπορεί οι επιστήμονες να σώζουν το σώμα μας και είναι απόλυτα σεβαστό το έργο τους σ αυτήν την παγκόσμια κρίση, ωστόσο η τέχνη έρχεται, μέσω της συγκεκριμένης σειράς με τους υπερήρωες, να δώσει χαρά, να σώσει την ψυχή και το περιπλανώμενο μυαλό μας.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω το «The Art Dose» αναπτύσσει τη δική του υπερδύναμη που είναι η εξυπηρέτηση των φιλότεχνων και προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες μένει on line, ώστε να εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στους πελάτες του και να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες τους.

Στην έκθεση «Υπερήρωες» θα βρείτε σύγχρονα έργα ζωγραφικής ή και γλυπτά των: Aiiroh, Andre Monet, Benjamin Spark, Cédric Bouteiller, Dimitris Dallas, Frédéric Avella, Hawini, Ian Philip, Kostas Schinas, Mr. Brainwash, Mr. Debonair, Rice, Richard Orlinski, Ruben Verheggen & Eva Post, Sake, Stathis Alexopoulos, Vasilis Antonakos.

Παραμένοντας στην άνεση του σπιτιού σας, μπορείτε μεταβαίνοντας στον ιστότοπο  HYPERLINK “http://www.theartdose.com” www.theartdose.com και  HYPERLINK “https://www.artsy.net/show/the-art-dose-superheroes” \t “_blank” https://www.artsy.net/show/the-art-dose-superheroes να περιηγηθείτε στα έργα της έκθεσης και να ανακαλύψετε τον δικό σας αγαπημένο υπερήρωα.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την έκθεση στο The Art Dose(Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall  (ισόγειο), τηλ. 2109680505)

 

Διάρκεια έκθεσης: Μάϊος και Ιούνιος.