Στη μαγευτική Λίμνη Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου το Annual Dinner του MDA Ελλάς. Η προσέλευση υπήρξε μεγάλη, καθότι άνθρωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αλλά και προσωπικότητες του ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου έκαναν αισθητή την παρουσία τους, στηρίζοντας έτσι για μια ακόμα φορά με τη συμμετοχή τους τις δράσεις του MDA, που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.
Η βραδιά ξεκίνησε με μια μοναδική χορογραφία από την Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης και κορυφώθηκε με την παρουσία του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη, Στέφανου Κορκολή και της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη, που μας ταξίδεψαν στο δικό τους μουσικό σύμπαν. Ο Στέφανος Κορκολής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, αφού η μητέρα του πάσχει από μυασθένεια Gravis. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για τη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, ΜΑΙΡΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΛΑΚΟΠΙΤΑ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ, ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ
ΖΕΤΑ ΑΝΖΑΚΛΗ, ΑΡΗΣ ΑΝΖΑΚΛΗΣ
GEOFFRREY PYATT, MARY PYATT, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ
ΦΑΙΔΡΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΔΑΝΑΗ ΛΑΒΙΔΑ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΡΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΛΑΛΙΩΤΗ
ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΒΙΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΛΑΚΟΠΙΤΑ
ΧΑΛΑ ΧΟΥΡΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ
ΜΑΙΡΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΑΡΛΟΥ, ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ
ΦΛΟΡΙΤΑ ΣΙΓΑΛΑ, ΦΟΥΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑΤΣΟΥ, ΒΙΚΗ ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ
ΑΘΗΝΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
ΛΑΝΑ ΝΤΕΜΠΙΡ ΔΑΥΙΔ, ΕΡΙΚΑ ΠΛΟΥΜΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΡΣΗ ΚΛΗ, ΗΛΙΑΣ ΚΛΗΣ
ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΛΕΜΕΝΤΕ ΠΙΝΕΔΟ, ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΦΑΝΗ ΜΟΡΝΤΩ
ΑΝΝ ΡΕΝΕ ΑΧΙΛΕΟΥΔΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΧΙΛΕΟΥΔΗΣ
ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΒΑΓΕΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΟΥΣΙΑ
ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ, ΜΑΡΙΛΗ ΛΑΒΙΔΑ