Το AGORA – Shopping Experience επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση για τα
Χριστούγεννα!
Στον ξεχωριστό χώρο του Mentererum στην Κηφισιά, Λεωφ. Κηφισίας 283, σας περιμένουμε με επιλογές από αγαπημένα και νέα brands, για τις αγορές των Χριστουγέννων! Γούρια, αξεσουάρ, κοσμήματα, κεριά, τσάντες, σοκολάτες, ιταλικά panettone San Carlo, γλυκιές λιχουδιές από την Angelina Paris, και πορσελάνες και καφέδες από το μοναδικό καφέ Florian στη Βενετία , καλάθια και άλλα δώρα για την πιο χαρούμενη γιορτή της χρονιάς.
Στο ΑGORA – Xmas shopping 2023, την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρες 11π.μ. – 7μ.μ., θα σας υποδεχτούμε με χαρά να κάνετε τις επιλογές των δώρων σας , να πιούμε τον καφέ μας, και να ενισχύσουμε με μέρος των εσόδων τη μη κερδοσκοπική οργάνωση STRONG ME WOMAN για τη διεμφυλική βία.


Η Eventing – The Agency δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων από το 2014 παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης εκδηλώσεων. Συμβουλεύουμε, σχεδιάζουμε, παράγουμε και διαχειριζόμαστε όλα τα είδη κοινωνικών εκδηλώσεων και απώτερος στόχος μας είναι η δημιουργία αξιόπιστων σχέσεων με τους πελάτες μας.
“We meet your demands and exceed your expectations!”

Στοιχεία επικοινωνίας: για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα +30 6944478754 (Μαρία Χαραλαμποπούλου) & +30 6985015681 (Άννα Σταμούλου).
Website: www.eventing.gr
Facebook: www.facebook.com/eventingtheagency Instagram: www.instagram.com/eventingtheagency
Με εκτίμηση,
The Eventing Team
Ζαν Μωρεάς 24A & Κόδρου 152 32 Χαλάνδρι
210 6756206 [email protected] www.eventing.gr