Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες του για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, Α.Κ.Ο.Α, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΦΛΟΓΑ, «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού», ο Γιώργος Λαιμός θα μας προσφέρει για τους σκοπούς του MDA άλλη μια μαγική μουσική βραδιά με το σοφό τίτλο «Μια αστραπή η ζωή μας… μα προλαβαίνουμε»του Νίκου Καζαντζάκη, στο Αμφιθέατρο – Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:30!

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης επισημαίνει:

«Μετά από 10 χρόνια συναυλιών μου για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα Χαμόγελο του Παιδιού, Ελπίδα, Φίλοι του παιδιού, Α.Κ.Ο.Α, Φλόγα, Πνοή ..κλπ ο “κλέφτης ξαναγυρνά στόν τόπο του εγκλήματος” με τους συνήθεις υπόπτους, το ορχηστρικό σχήμα “ΕΝ ΠΛΩ” στον Πολυχώρο Δαΐς  δηλαδή εκεί που ξεκίνησα με την πρώτη μου συναυλία το 2010.

Αυτή τη φορά το Σωματείο MDA με κάλεσε να δώσω μια συναυλία με παλιές και καινούριες ορχηστρικές συνθέσεις/ τραγούδια μου, καθώς και τραγούδια μεγάλων ελλήνων αλλά και ξένων συνθετών μαζί με την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, τον Άκη Δείξιμο και την Ιουλίτα Μωσαΐδου. Η έκπληξη της βραδιάς θα είναι η κόρη μου Ασπασία που θα πει και δύο καινούρια τραγούδια μου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε να διασκεδάσουμε μαζί δίνοντας με το τίμημα κάθε εισητηρίου σας ένα χαμόγελο σε κάποιον συνανθρωπό που το έχει ανάγκη.

Σας περιμένω,

Γ.Π. Λαιμός»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λαιμός υπηρέτησε τη ναυτοσύνη με συνέπεια σε όλη του τη ζωή. Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του είναι η μουσική, την οποία λάτρεψε και σπούδασε με την ίδια συνέπεια. Μάλιστα σε όλη τη διάρκεια της μουσικής του πορείας έχει την στέρεα αντίληψη ότι μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία θέλει να υπηρετεί και τον άνθρωπο. Σε αυτό το πλαίσιο έχει προβεί σε μία σειρά συναυλιών με φιλανθρωπικό σκοπό.