Για όσους αγαπούν  τα ζώα που αγωνίζονται για την επιβίωση τους, η φιλοζωική επιτροπή του Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Pierce-Deree)ACG ALUMNI ASSOCIATION Stray Action Committee με υπέυθυνη την Αγγέλικα Χέρρα διοργανώνει μια  βραδιά σήμερα Τεταρτη 26 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο λιβανέζικο εστιατόριο Mandaloun (Λεωφόρος Κηφισσίας 226-Χαλάνδρι) με σκοπό την εξασφάλιση πόρων για στειρώσεις, σίτιση και περίθαλψη αδέσποτων ζώων.

Για ένα καλύτερο αύριο και αρμονική συνύπαρξη με τα ζώα της πόλης.

Γιατί τα ζώα μόνο αγάπη μπορούν να προσφέρουν.

Τιμή πρόσκλησης 20 Ευρω( Lebanese food & wine)

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τη φιλοζωική δράση μπορούν να κάνουν δωρεά!

Ο Δεκάλογος της φιλοζωικής  δράσης:

-η στείρωση των αδέσποτων ζώων

-η υπεύθυνη κηδεμονία

-ο σεβασμος στον συνανθρώπο

-ο σεβασμος στη φύση ενός ζωου

-η ασφάλεια παιδιών με σκύλο για αποφυγή δαγκώματος

-η πυραμίδα των αναγκών ενός σκύλου

-η επιλογη της υιοθεσίας

-η ενημέρωση για τις παρανομες πηγές πώλησης ζώων συντροφιας

-η εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση του κατοικιδίου βάσει επιστημονικά αποδεδειγμένων μεθόδων χωρίς χρήση βίας

-η άμεση καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ παθητικής ή ενεργητικής κακοποίησης σε οποιοδήποτε ζώο

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Pierce-Deree) ιδρύθηκε το 1928 και δραστηριοποιείται γενικά από τότε έως και σήμερα σε διάφορους τομείς κοινωνικής προσφοράς, αξιοποιώντας την εθελοντική δράση και την οικονομική συνδρομή των μελών του. Υποτροφίες, οικονομική ενίσχυση μαθητών και σπουδαστών για συνέχιση των σπουδών τους και συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς, networking events, φιλανθρωπική και ανθρωπιστική δράση αποτελούν τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Αγγέλικα Χέρρα

Τον Σεπτέμβριο του 2013 ξεκίνησε την δραστηριότητα υπέρ των ζώων, η φιλοζωική επιτροπή του Συλλόγου, ACG ALUMNI ASSOCIATION Stray Action Committee. Σκοπός της είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου, σχετικά με το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων στην χώρα μας και η αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Η επιτροπή , αναφέρει η υπεύθυνη Αγγέλικα Χέρα, συνεργάζεται με κτηνιάτρους, οι οποίοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε χαμηλότερες τιμές, όσον αφορά σε στειρώσεις, αλλά και εμβολιασμούς, θεραπείες, επεμβάσεις σε αδέσποτα ζώα σκύλους και γάτες.

Δεν διαθέτουμε καταφύγιο και η ανάρρωση των ζώων γίνεται συχνά στα σπίτια των εθελοντών, εάν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για διαμονή τους στο κτηνιατρείο. Η διαδικασία μας είναι απλή και με διαφάνεια, συνεχίζει η Αγγέλικα Χέρα. Αφού κάποιος φιλόζωος εντοπίσει ζώο που χρήζει στείρωσης ή θεραπείας, επικοινωνεί μαζί μας για να αναλάβουμε το περιστατικό, στη συνέχεια τον καθοδηγούμε σε κάποιον από τους συνεγαζόμενους κτηνιάτρους, αναλόγως περιοχής. Τέλος, προσκομίζει την απόδειξη από τον γιατρό για τις υπηρεσίες του και γίνεται η πληρωμή από την Επιτροπή μας.

 Προσπαθούμε να οργανώνουμε δύο εκδηλώσεις το χρόνο, λόγω του ότι εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο στο ταμείο μας αδυνατούμε να αναλάβουμε περιστατικό.

Όποιος θέλει μπορεί να ενισχύσει το έργο της φιλοζωικής επιτροπής του Συλλόγου, ACG ALUMNI ASSOCIATION Stray Action Committee, επικοινωνώντας στην σελίδα της στο facebook και βεβαίως διασκεδάζοντας κάθε χρόνο στις βραδιές που διοργανώνει.

1507185636-4070-968230606782478-1435529941-n.jpg