Στην γωνία Καρνεάδου και Ηροδότου, άνοιξε τις πύλες του το νέο in γευστικό στέκι της Αθήνας για να προσθέσει μια γλυκιά νότα στο Κολωνάκι. 


Κική Τσόλκα, Ευάγγελος Χασιώτης, Έλενα Βρεττού

Ευάγγελος Χασιώτης Τζώρτζια Συρίχα Γρηγόρης Μπολάνης

Ο γνωστός pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης άνοιξε πρόσφατα τον όμορφο και φιλόξενο χώρο του, «HE Hassiotis Evangelos». Ένας προσεκτικά διακοσμημένος χώρος, με χαλαρή ατμόσφαιρα, πρωτότυπες γλυκές δημιουργίες, brunch αλλά και μοναδική λίστα κρασιών και φαγητού.

Ευάγγελος Χασιώτης, Θάνος Πλεύρης

Το αρχιτεκτονικό ύφος και το εξειδικευμένο design, από τις χρωματικές επιλογές έως και τα ειδικά τεμάχια επίπλωσης, εξοπλισμού και φωτισμού του καταστήματος, σχεδιάστηκαν από τον SpyBillShaper – Arch & Leonidas Zafeiropoulos.Αλέξανδρος Άντριους Ευάγγελος Χασιώτης Άντζυ Μαργαρίτη Άντριους Νίκος Καπόπουλος ( Συνεργάτης του Ευάγγελου Χασιώτη)

Μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου, φρόντισε να κάνει ένα εντυπωσιακό grand opening όπως αρμόζει στο συγκεκριμένο χώρο.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

 

Ο γνωστός pastry chef εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή την Αλέξάνδρα Κατσαΐτη για να δημιουργήσει από την αρχή την εμπορική ταυτότητα του καταστήματος και να έχει την γενική επιμέλεια για το image του χώρου.


Όλγα Καραβερβέρη Αλεξάνδρα Κατσαίτη

 

 

Ο Ευάγγελος Χασιώτης, φιλόξενος όπως πάντα υποδέχτηκε τους φίλους του, τα κανάλια, αλλά και καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον χώρο της μαγειρικής, influencer, δημοσιογράφους, δικηγόρους ποινικολόγους και πολιτικούς.


Μαρία Φραγκάκη

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν ο γνωστός σεφ Πέτρος Συρίγος, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης που έσπευσε από τους πρώτους να συγχαρεί τον Ευάγγελο Χασιώτη, η Ντίνα Νικολάου, η γνωστή δημοσιογράφος και νομική σύμβουλος, Γιώτα Νικολάου, ο Φώτης Καρύδας, η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη, ο γιος και η νύφη της πριγκίπισσας Αικατερίνης, Άντζυ Άντριους μαζί με τον γιο τους και η διευθύντρια της Minos, Κική Τσόλκα.

Κική Τσόλκα, Έλενα Βρεττού

Οι πιστοί fan του γνωστού pastry chef, έσπευσαν να δουν την πασχαλινή του καμπάνια με σοκολατένια αυγά και ζώα, τσαντάκια και θήκες αυγών αλλά και μια κόλα στο χρώμα της πασχαλιάς.


Λία Μπαρόλα

 

Το Prosecco έρεε άφθονο, ενώ εντύπωση για ακόμη μια φορά λόγω νηστείας προκάλεσε το διάσημο red velvet, του Ευάγγελου Χασιώτη που αποτελεί μια καινοτόμα νηστίσιμη πρόταση για εκείνους που νηστεύουν. Από την ημέρα δεν έλειπαν φυσικά και τα εξαιρετικά macaron αλλά και τα σοκολατάκια.


Κατερίνα Τερζοπούλου

 

Έξω από το μαγαζί σχηματίστηκαν ουρές για να αποκτήσουν όλοι μια συλλεκτική πασχαλινή κασετίνα, ενώ οι ευχές και τα λουλούδια έφταναν συνεχώς στον χώρο.

Υβόνη Ντόστα Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Ο Ευάγγελος Χασιώτης, δεν ξέχασε φυσικά να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, τόσο στο εργαστήριο και στην κουζίνα όσο και τους σερβιτόρους που όλοι προσέχουν και την μοναδική λεπτομέρεια για να βγει αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα. Ο γνωστός pastry chef μάλιστα φωτογραφήθηκε τόσο με τους καλεσμένους όσο και τον κόσμο που του ζητούσε μια φωτογραφία.

Ζάνες Λουκίσας Τζούλη Λουκίσας

Τίνα Φέτση Ελένη Τσουρούδα

Ευάγγελος Χασιώτης Πέτρος Συρίγος

Βιβή Μπασινά Άγγελος Μπασινάς

Όλγα Καραβερβέρη

Νίκη Παππά

ΠΗΓΗ: papadakis press