ΜΙΑ είναι η απάντηση για όλα:«Love is the answer»!
Μήνας της αγάπης ο Φεβρουάριος για το χώρο τέχνης The Art Dose στη Γλυφάδα που παρουσιάζει μοναδικά έργα, είδη δώρων, πίνακες και γλυπτά, εναρμονισμένα με την πεποίθηση «Love is the answer», δηλαδή η αγάπη είναι η απάντηση για όλα. 

Αξιομνημόνευτα είδη δώρων περιμένουν όλους όσους θέλουν να γιορτάσουν αυτό το δυναμικό, παγκόσμιο μήνυμα.

Καλλιτέχνες, έλληνες και ξένοι, δημιούργησαν για το φιλότεχνο κοινό μοναδικά δώρα αγάπης, ειδικά φτιαγμένα για τον κάθε αποδέκτη ξεχωριστά, αλλά και για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η curator του The Art Dose Νίκη Καποπούλου, έχει στόχο να ενώσει γι’ άλλη μια φορά την τέχνη με τους ανθρώπους και να τους φέρει πιο κοντά.

Με οδηγό την αγάπη οι καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν τα μοναδικά νέα έργα τους και πήραν ιδέες από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά στόχος τους παρέμεινε οι δημιουργίες τους να χαραχτούν για πάντα στην καρδιά μας. Η αγάπη δημιουργεί υψηλά συναισθήματα που εκφράζονται με δυναμισμό, τόσο μέσω της ζωγραφικής ή της γλυπτικής. Είναι όμως πολύ ωραίο όταν αυτά τα δώρα έχουν κάτι από την προσωπικότητα, την ευαισθησία, τη μοναδικότητα του κάθε αποδέκτη.

Στο The Art Dose έχετε τη δυνατότητα να χαράξετε ή να προσωποποιήσετε τα δώρα σας, με αποτέλεσμα δημιουργίες που σίγουρα θα ξαφνιάσουν και θα συγκινήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ανάμεσα στα έργα τέχνης που θα βρείτε στο The Art Dose μοναδικά δώρα φιλοτέχνησαν οι: Cedric Bouteiller, Mr. Brainwash, Richard Orlinski, Hawini, Benjamin Spark, 2Fast, Ruben Verheggen & Eva Post, Brigitte Polemis, καθώς και οι Στάθης Αλεξόπουλος, Ανδρέας Ψαράκος και Δημήτρης Κοροβέσης.

Αν αναζητάτε το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας δεν έχετε, παρά να επισκεφθείτε το The Art Dose στη Γλυφάδα, όπου για ολόκληρο το Φεβρουάριο, θα μπορείτε να θαυμάσετε και να επιλέξετε μοναδικά έργα-δώρα με θέμα «Love is the answer».

Για εμάς ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης και η αποστολή μας και για φέτος είναι να διαδώσουμε αυτό το ισχυρό μήνυμα και να προσφέρουμε δώρα που θα κάνουν τη διαφορά και θα διαρκέσουν για πάντα.

The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα 16674, Αττική, Florida Mall (ισόγειο), τηλ. 2109680505

 Ώρες καταστήματος:

Δευτέρα, Τετάρτη  – 10:00-16:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή –  10:00-21:00

Σάββατο –  10:00-17:00

Η curator του The Art Dose Νίκη Καποπούλου