Το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού, η “Ελληνική Δράση Αφρικής” και η Πρόεδρος κα Μέρω Κεσεσίογλου διοργάνωσαν πρόσφατα μια όμορφη φιλανθρωπική Αφρικάνικη βραδιά.

Υφ.Μεταναστευτικής Πολιτικής & Ασύλου Σοφία Βούλτεψη-Ελένη Δήμου-Λέμυ Κοντονή-Μέρω Κεσεσίογλου (Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού)

Η χορηγός της εκδήλωσης Οδύσσεια Κωνσταντούρα της ODC médical clinic

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Δήμου μας ταξίδεψε με την αισθαντική φωνή και τις γνωστές μελωδίες της, όπως και η εντυπωσιακή Αφροελληνίδα τραγουδίστρια της soul, Idra Kayne. Τα χορευτικά επιμελήθηκε η Άννα Αθανασιάδη, γνωστή από τις χορογραφίες της στο “Your Face Sound Familiar”.

Λιάνα Σκουρλή-Αντιπερ.Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος-Ειρήνη Βασιλοπούλου

Ελένη Δήμου

Τα έσοδα της βραδιάς, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel, θα διατεθούν στη “Κιβωτό του Κόσμου” στο αξιέπαινο έργο του Π. Αντωνίου, αλλά και στο ορφανοτροφείο ΕΛΛΑΣ στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου φιλοξενούνται παιδιά που οι γονείς τους έχουν πεθάνει από AIDS και τα ίδια είναι φορείς του ιού .

Ρένα Ταμπακάκη-Λέμυ Κοντονή-Αλέκα Σάμιου-Βιολέτα Αννίνου-Μαριάνθη Αννίνου


Η βραδιά συνεχίστηκε με εκπληκτικό fashion show υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της κας Αλίς Δικαίου, καφτάνια της σχεδιάστριας EVI MIGIAKI , μαγιό της εταιρείας CALDERA, αλλά και με τις φανταστικές υπέροχες Αφρικάνικες δημιουργίες του Σενεγαλέζου σχεδιαστή MAMADOO FASHION, με τα υπέροχα υφάσματα και χρώματα που ετοίμασε ειδικά για αυτή τη βραδιά .

Έλενα Ζωγράφου-Χάρης Χατζής-Λέμυ Κοντονή-Εύη Μηγιάκη

Οι χορηγοί της εκδήλωσης βοήθησαν ώστε η βραδιά να κυλήσει με απόλυτη επιτυχία .
Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη διέθεσε τα υπέροχα κρασιά του, η COCA COLA 3E τα αναψυκτικά , η εταιρεία Innovis Pharma με τα προϊόντα NUXE-FILORGA και η εταιρεία CROCUS COLLECTOR της εταιρείας WHITE TREE διέθεσαν αναμνηστικά δώρα για τους καλεσμένους.

 

Όλγα Σιόλου- Άννα Μπέλια


Τα Κέντρα Ιατρικής Δερματολογικής Κοσμετολογίας VIVIFY προσέφεραν θεραπείες προσώπου και σώματος και ο DR.BOUKOUVALAS PLASTIC SURGERY GROUP προσέφερε από μια θεραπεία σε όλους τους καλεσμένους .

Αθηνά Τρανούλη-Αντιπ.Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος-Κωνσταντίνα Δημητρίου-Μέρω Κεσεσίογλου (Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού)-Βούλα Σαραντάρη-Dr. Νεκτάριος Ντουντουλάκης


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στέλνει το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού, στους χορηγούς COSMETIC DERMA MEDICINE στη ναυτιλιακή εταιρεία THALASSA MARI TIME, στην γιατρό Ενδοκρινολόγο – Διαβητολόγο κα Οδύσσεια Κωνστάντουρα, της ODC HEALTH & BEAUTY MEDICAL CLINIC, στον Πλαστικό Χειρουργό κο Νεκτάριο Ντουντουλάκη, τον μουσικό οίκο ΝΙΚΟΤΙΑΝ και τη Βίκυ Κοντέλη για τα κοσμήματα .

Αντιπ. Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος-Dr. Νεκτάριος Ντουντουλάκης-Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας


Μεταξύ άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων , η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κα Σοφία Βούλτεψη και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κος Γιώργος Δημόπουλος .

Μέρω Κεσεσίογλου (Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού)-Λέμυ Κοντονή

 

Ευρυπίδης Κουτσοχρήστος-Νίκη Σπανοπούλου

Αλίς Δικαίου & Χριστίνα Βράκα με δημιουργίες EVI MIGIAKI

 

ΠΗΓΗ: NDP AGENCY