Το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δράσης Αφρικής, κα Μέρω Κεσεσίογλου διοργάνωσε φιλανθρωπική βραδιά στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL με τον αγαπημένο τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, γνωστό και για τη φιλανθρωπική του δράση, που με τα γνωστά τραγούδια του έκανε το κόσμο να συμμετέχει ενεργά τραγουδώντας μαζί του με ενθουσιασμό!

Η γενική Πρόξενος του Προξενείου της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρος της Ελληνικής Δράσης Αφρικής Μέρω Κεσεσίογλου, ο Λευτέρης Πανταζής και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Προξενείου Λέμυ Κοντονή

Σάσα Σταμάτη, Ρένα Ταμπακάκη


Μαριγώ Λαιμού, Λευτέρης Πανταζής


Η Αναστασία Πολίτη, η δρ. Βάσω Τσίντζου και η γνωστή ενδοκρινολόγος Οδύσσεια Κωνσταντούρα της ODC medical clinic

Νίκη Παξιμαδάκη, Λουκία Κεφαλογιάννη

Γιώργος Κουμουτσάκος

Ιωάννα Τεντομά, Χρήστος Τεντομάς


Βούλα Σαραντάρη, Βιολέτα Ανανινου, Μέρω Κεσεσίογλου, Ρένα Ταμπακάκη, Λέμυ Κοντονή

Βασιλική Κορδερά-Λευτέρης Πανταζής-Αφροδίτη Πιτσάκη-Ρένα Βασιλάκη-Βίλη Καμπόλη

Μέσω Κεσεσίογλου, Μύριαμ Μπαξεβάνη, Έβελυν Μανιός, Φένυ Χατζηαθανασιάδου

Κωνσταντίνα Τσιχριτζή, Νίκη Παξιμαδάκη, Άννα Μπέλια

 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνεχίστηκε με τη μουσική μπάντα της Εύας Κοτανίδη & THE APPLES που έπαιξε Ελληνικά και ξένα κομμάτια δίνοντας φινάλε στη βραδιά . Η Εύα Κοτανίδη κόρη του γνωστού αείμνηστου ηθοποιού Γιώργο Κοτανίδη έδωσε με το ταλέντο της και τη φρεσκάδα της μια ξεχωριστή νότα συντελώντας και αυτή στο φιλανθρωπικό σκοπό.

Εύα Κοτανίδη

Η δρ. Βάσω Τσίντζου, η υπεύθυνη για την εκδήλωση Λέμυ Κοντονή, η Αναστασία Πολίτη και η γνωστή ενδοκρινολόγος Οδύσσεια Κωνσταντούρα της ODC medical clinic

Η Βασιλική Κορδερά της Hermann kord , ο Λευτέρης Πανταζής, η Λέμυ Κοντονή και η Αφροδίτη Πιτσάκη

Γιώργος Κουμουτσάκος, Μέρω Κεσεσίογλου


Η Βίλυ Καμπόλη, η Μέρω Κεσεσίογλου και η Πρόεδρος των «Αθηναίδων» και της Παγκρήτιας Ενώσεως  Ρένα Βασιλάκη

 


Ευριπίδης Κουτσοχρήστος, Όλγα Τριανταφύλλου, Λέμυ Κοντονή

Μέρω Κεσεσίογλου, Βάσω Σταματάκου

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα 300 ορφανά φορείς του AIDS που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο που έχει ιδρύσει η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού στην Αφρική και στη ΦΛΟΓΑ που από το 1982 αγκαλιάζει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας .

Νεκτάριος Ντουντουλάκης, Μαρίζα Λέκα


Ρένα Ταμπακάκη, Λέμυ Κοντονή


Ο Λευτέρης Πανταζής με την ιδρύτρια της λέσχης lions Helen Keller Κηφισσιάς

Ηρώ Μαρκοπούλου-Ροξάνη Γιδάκου


Όλγα Τριανταφύλλου, Βιβή Σκωτ, Λουκία Κεφαλογιάννη


H βραδιά συνεχίστηκε με υπέροχο FASHION SHOW υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Αλίς Δικαίου με φανταστικές δημιουργίες του δημοφιλούς σχεδιαστή Μιχάλη Μανιάτη που σχεδίασε ρούχα ειδικά για αυτή τη βραδιά αλλά και καταπληκτικές γούνες από την εταιρεία AVANTI FURS .

Η Αλις Δικαίου που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς, η Μέρω Κεσεσίογλου και ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Μανιάτης

Αλίς Δικαίου, Λέμυ Κοντονή

Όλοι οι χορηγοί συνετέλεσαν ώστε να στεφθεί η βραδιά με απόλυτη επιτυχία .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χρυσό χορηγό THALASSA MARITIME, στις εταιρείες LEON SHIPPING , LOTUS SHIPPING ,NATURAL DOCTOR , AVIN , LATSCO , ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ για τη στήριξη και συνδρομή τους . Το κτήμα DOMAINE AGROVISION της οικογένειας ΚΑΡΡΑ διέθεσε όλα τα κρασιά της , η COCA- COLA 3E όλα τα αναψυκτικά ,τα ζαχαροπλαστεία FRESH και PASARELLA τα γλυκά , ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗ και οι εταιρείες MAX FACTOR και LANCASTER διέθεσαν καλλυντικά προϊόντα τα Κέντρα Ιατρικής Δερματολογικής Κοσμετολογίας VIVIFY και τα DNA CENTERS διέθεσαν από μια θεραπεία σε όλους τους παρευρισκόμενους , όπως επίσης και η φαρμακευτική εταιρεία ΚΙΤΕ HELLAS διέθεσε το πρώτο ΚΟΛΛΥΡΙΟ για τα μάτια σε μορφή SPRAY .

Λευτέρης Πανταζής, Λέμυ Κοντονή

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Άννα Μαρία Ρογδάκη που επιμελήθηκε τον υπέροχο Χριστουγεννιάτικο στολισμό των τραπεζιών .