Μια εκδήλωση που όλοι περιμέναμε είναι η καλοκαιρινή εκδήλωση των Αμαρυλλίδων και αυτό γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στους σκοπούς που επιτελεί το σωματείο και στους τρόπους επίτευξης των σκοπών αυτών, αλλά παράλληλα κάθε φορά περνάμε υπέροχα!
Η πολυαναμενόμενη λοιπόν θερινή εκδήλωση του φιλανθρωπικού συλλόγου «Αμαρυλλίδες» θα φιλοξενηθεί αυτή τη φορά στους κήπους της έπαυλης Σταθάτου (Πύργος) το Σάββατο 2 Ιουνίου και ώρα 20,30.
 
Με τα έσοδα από την εκδήλωση θα επιτευχθεί ο σκοπός του σωματείου, που αυτή τη φορά είναι η προσφορά ιατρικών μηχανημάτων του Γ´ Παιδιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου «Αττικόν». Τη βραδιά θα παρουσιάσει η γνωστή δημοσιογράφος Εμυ Λιβανίου, ενώ στο πλευρό του σωματείου θα είναι-όπως πάντα άλλωστε- η ταλαντούχα εικαστικός Μαρί Γυπαράκη με την υπέροχη collection της από τη συλλογή Amaris, την οποία σχεδιάζει και φιλοτεχνεί με μεγάλη επιτυχία η ίδια!
 
 
Οι «Αμαρυλλίδεs» είναι ένας γυναικείος φιλανθρωπικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 2007 και που βοηθάει αναξιοπαθουντεs ανθρώπους, καθώs και άλλα φιλανθρωπικά σωματεία που έχουν ανάγκη. Σύνθημα του συλλόγου είναι η αγάπη, η φιλία, η υποστήριξη, και η αλληλοβοήθεια. Απο τις προηγούμενες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των «Αμαρυλλιδων», που είχαν στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, κάποιες είχαν σκοπό την αντιμετώπιση του Παιδικού τραυμάτος, την ενίσχυση της «Πνοής», καθώς και της «Δράσης» της κ.Λαιμού, την στήριξη μονάδων εντατικής θεραπείας νεογνών κρατικών νοσοκομείων, μέσω του ανθρωπιστικού Οργανισμού «Life Line Hellas», την στήριξη της «Κιβωτού του κόσμου», τον σύλλογο προστασίας αιμορροφιλικών τον σύλλογο «Πίστη», (γονείς και κηδεμόνες παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες), ιατρικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Παίδων κ.α
 
Η δραστήρια Πρόεδρος των «Αμαρυλλίδων» Νίκη Παξιμαδάκη
 
Ας είμαστε λοιπόν όλοι εκεί να βοηθήσουμε και σ αυτή την σοβαρή προσπάθεια του σωματείου και παράλληλα να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ!