Μετά το Λονδίνο, το Los Angeles, το Παρίσι και το Βερολίνο η Αθήνα υποδέχτηκε στο κέντρο της πόλης και για πρώτη φορά το YSL BEAUTY CLUB, το 1ο club με ένα και μόνο σκοπό: τον εορτασμό της ομορφιάς. Μια βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στην πιο ανατρεπτική Παριζιάνικη υπογραφή ομορφιάς. Σε ένα βιομηχανικό urban χώρο, την βραδιά μουσικά έντυσε και απογείωσε η γνωστή μουσική παραγωγός και DJ Xenia Ghali. Σε διαφορετικούς χώρους του beauty club οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το best seller άρωμα Black Opium, την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων για τα χείλη αλλά και να δημιουργήσουν το δικό τους YSL μακιγιάζ. Επιπλέον οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν την ολοκληρωμένη σειρά των YSL foundations για κάθε style.
Στο κέντρο του club πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η vintage Pontiac που διακοσμούσε τον χώρο αλλά και η γεμάτη με χρυσά glitter μπανιέρα. Στο πάρτι παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers δίνοντας ακόμα μια πιο λαμπερή νότα στην βραδιά.
 
Πασχάλης Καρατζέτζος ( Υπεύθυνος Επικοινωνίας YSL beauty), Χρυσάνθη Κουρούπη
Φοίβη Παναγιωτοπούλου ( E-commerce Director attica beauty ), Σοφία Ρεγκούκου ( Διευθύντρια Επικοινωνίας YSL beauty)
Υβόννη Ντόστα
Γρηγόρης Τσαντίρης ( Εμπορικός Διευθυντής L’Oreal Luxe ) & Βερύκιος Γιώργος ( Γενικός Διευθυντής Sephora )
Άννα Χαμαλέλη ( Διευθύντρια Μάρκετινγκ YSL beauty), Σπύρος Σπυριδωνίδης ( Διευθύνων Σύμβουλος Gallery de Beaute) , Γεωργία Μοσχογιάννη ( Εμπορική Διευθύντρια Ομίλου Αττικών Εκδόσεων )
Χάρης Συντζάκης & Χρήστος Σκευαράκης
Βερύκιος Γιώργος ( Γενικός Διευθυντής Sephora ), Ζωή Πυθαρούλη ( Communications Manager Sephora) & Άννα Χαμαλέλη ( Διευθύντρια Μάρκετινγκ YSL beauty)
Πατρίτσια Μιλικ Περιστέρη
Josephine & Κόνι Μεταξά
 
 
Η dj Ξένια Γκάλη
Άννα Χαμαλέλη ( Διευθύντρια Μάρκετινγκ YSL beauty), Josephine, Πασχάλης Καρατζέτζος ( Υπεύθυνος Επικοινωνίας YSL beauty) & Κόνι Μεταξά
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis