Η καταξιωμένη σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη, η δημιουργική δύναμη πίσω από το lifestyle brand THEMIS•Z, και διακεκριμένη σχεδιάστρια για τον οίκο Dior Maison και το Atelier Swarovski, φιλοξένησε μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση με σκοπό την αποκάλυψη της Red Home Collection της και παράλληλη προβολή της ολοκαίνουριας Ready-To-Wear συλλογής. 

Εφη Βράκα, Δέσποινα Καμπούρη, Θέμις Ζουγανέλη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Η εκδήλωση εκτυλίχθηκε πρόσφατα στο διάσημο εστιατόριο Athenee στην καρδιά της Αθήνας.

Μαρία Ναυπλιώτου, Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη, Έλενα Γαλύφα

Στον πυρήνα της, η εκδήλωση σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει Celebrities και Content Creators οι οποίες ντύθηκαν με εκλεκτά σχέδια της νέας THEMIS•Z Ready-To-Wear Collection, προσωπικά επιμελημένα από τη σχεδιάστρια με βάση την αισθητική ταυτότητα κάθε καλεσμένης.

Ιόλη Δημοπούλου, Στέλλα Μουγκαλιάν, Θέμις Ζουγανέλη


Εφη Βράκα

Όλα ξεκίνησαν με μια αποκλειστική ξενάγηση στο THEMIS•Z Flagship Store, επί της οδού Βαλαωρίτου 17, στο Κολωνάκι, προσφέροντας στις καλεσμένες ένα μοναδικό sneak peek της νέας Συλλογής.


Ιόλη Δημοπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου

Κατερίνα Ευαγγελινού, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο εστιατόριο Athenee, όπου εκτυλίχθηκε intimate δείπνο.

Θέμις Ζουγανέλη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Στέλλα Μουγκαλιάν

Μαρία Παπαγεωργίου, Χρυσάνθη Κουρούπη

Μέσα στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, η Θέμις Ζουγανέλη αποκάλυψε το τελευταίο της αριστούργημα – τη συλλογή Red Home Collection, μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής της στον εκλεπτυσμένο, διαχρονικό σχεδιασμό.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Θέμις Ζουγανέλη, Εφη Βράκα

Νικολέτα Ράλλη, Μαρία Παπαγεωργίου, Janna Sireac, Ιόλη Δημοπούλου, Ελένη Τσολάκη

Ανάμεσα στις καλεσμένες που τίμησαν την εκδήλωση ήταν η Μαρία Ναυπλιώτου, Δέσποινα Καμπούρη, Ελένη Τσολάκη, η Νικολέτα Ράλλη και η Έβελυν Καζατζόγλου, οι οποίες προσέδωσαν ένα επιπλέον επίπεδο λάμψης και star power στη συγκέντρωση.


Σταματίνα Τσιμτσιλή, Έλενα Γαλύφα

Νικολέτα Ράλλη, Μαρία Παπαγεωργίου, Janna Sireac, Ιόλη Δημοπούλου, Ελένη Τσολάκη

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, Έλενα Γαλύφα

Η μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία της Θέμιδος Ζουγανέλη, βαθιά ριζωμένη στον ελληνικό πολιτισμό και στην προσωπική της αφήγηση, επαναπροσδιόρισε την ίδια την ουσία της πολυτέλειας. Τα γεωμετρικά και επαναλαμβανόμενα μοτίβα της μάρκας της αποτελούν ένα αρμονικό μείγμα οπτικής γοητείας και μιας φρέσκιας, διαχρονικής πολυτέλειας.

Έλενα Γαλύφα

Ιόλη Δημοπούλου, Ελένη Τσολάκη

Δέσποινα Καμπούρη, Θέμις Ζουγανέλη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Αυτή η VIP εκδήλωση δεν ήταν απλώς μια βραδιά – ήταν μια εμπειρία, μια ωδή στη σύγχρονη ελληνική αισθητική και την effortless πολυτέλεια. 

ΠΗΓΗ: studio panoulis