Κάτι από τη «Σκάλα του Μιλάνο» θύμιζε η πρόσφατη πετυχημένη εκδήλωση του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας, που μας ταξίδεψε σε άλλες παλιότερες και ωραίες εποχές και σ άλλους χώρους!
Η Ελενα Κουλαουζίδου, η Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου «Μαρία Κάλλας» Λιάνα Σκουρλή και η χορηγός των κρασιών «ΚΤΗΜΑ PORTO CARRAS» της εκδήλωσης, Ηλιάννα Στέγγου
 
Ήταν πραγματικά μια ατμοσφαιρική βραδιά «Μαρία Κάλλας» στο «Piedra», ένα γραφικό ατμοσφαιρικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, όπου εμπνευσμένοι καλλιτέχνες όπως η σοπράνο Καρτάλη, ο τενόρος Αντώνιος Μπατσάκης και άλλοι, τραγούδησαν γνωστές όπερες, οπερέτες και τραγούδια της Μεσογείου –ιταλικά, γαλλικά, ισπανικά!
 
Γιάννης Καζανίδης, Λιάνα Σκουρλή, Ξενοφών Λαμπράκης
 
Όλα αυτά, καθώς και τα φαγητά που έγιναν με συνταγές της Μαρίας Κάλλας, ( που από ότι φαίνεται η μαγειρική της ήταν το ίδιο θεϊκή όσο και το τραγούδι της), μας μετέφεραν σε ένα άλλο κλίμα, μια άλλη ονειρική ατμόσφαιρα, που απογείωνε τις ψυχές μας καθώς αυτές συνόδευαν στους ουρανούς τα υπέροχα μουσικά ακούσματα!
Κατερίνα Κατσαμπέ, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
Η εκδήλωση “Cucina de la Divina” του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας, ο οποίος αναδείχτηκε πρόσφατα ως το πρώτο και το πιο δραστήριο παγκοσμίως Σωματείο Association Maria Callas μεταξύ άλλων δεκάδων που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, χρωμάτισε τη βραδιά μας με τη μεγαλοπρεπή αύρα και το λαμπερό γκλίτερ της μεγαλύτερης ντίβας της όπερας όλων των εποχών!
 
Ο Γιάννης Καζανίδης, η Κατερίνα Γιατζόγλου, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φιλοθέης με το συνδυασμό του Ξυριδάκη Ιωάννα Σουλιώτη και ο Βασίλειος Κωστέτσος
 
Χορηγός της εκδήλωσης με εκλεκτα Κρασιά: ΚΤΗΜΑ PORTO CARRAS
Η ηθοποιός-τραγουδίστρια Γεωργία Σιακαβάρα και ο γνωστός δικηγόρος και «αριστήνδην» Γεώργιος Λενός
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Λιάνα Σκουρλή
Στέλλα Κοκοσαλάκη, Ξενοφων Λαμπράκης, Ρένα Φλεβαράκη Σταθάκη, Λειλα Νεοφύτου
Ο Δρ.Αρης Νταμάγκας, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης Ιωάννα Σουλιώτη και ο Βασίλειος Κωστέτσος
Λιάνα Σκουρλή, Ξενοφών Λαμπράκης, Κατερίνα Δασκαλοπούλου
Ηλιάνα Στέγγου
Ξενοφων Λαμπράκης, Ελενα Κουλαουζίδου