Ο Μίνως Μάτσας, μας χάρισε πρόσφατα μια μαγική βραδιά, γεμάτη αναμνήσεις που συγκίνησαν το κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και ταξίδεψαν στον φεγγαρόφωτο ουρανό της Αθήνας. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΚΗΣ ΜΑΤΣΑΣ

Τον Μίνω Μάτσα πλαισίωσαν οι Γιώργος Νταλάρας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μυρτώ Βασιλείου μαζί με την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη με πέντε εκλεκτούς σολίστ.


ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Η αριστοτεχνική ενορχήστρωση και η άψογη εκτέλεση εκπλήρωσαν την πρόθεση του οικοδεσπότη και πρωταγωνιστή της βραδιάς, να μας διηγηθεί μοναδικές μουσικές αφηγήσεις που ενθουσίασαν και συγκίνησαν το κοινό που απολάμβανε τις αγαπημένες νότες και σιγοτραγούδησε με τους καλλιτέχνες.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Εμπνευσμένος όπως πάντα, ο Μίνως Μάτσας, επέλεξε για το βράδυ αυτό αποσπάσματα και τραγούδια από το τόσο σημαντικό έργο του, ορχηστρικές συνθέσεις του από τον κινηματογράφο, τη τηλεόραση, το θέατρο και καθώς και τραγούδια –σταθμούς στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΜΑΤΣΑΣ, ΡΟΥΛΑ ΜΑΤΣΑ

Με μεγάλη σεμνότητα και με το χαρακτηριστικό χαμόγελο του, ο Μίνως Μάτσας ξεδίπλωσε κομμάτια της ψυχής του και της τέχνης του σε διαφορετικά μουσικά όργανα όπως το πιάνο του, ο χαρακτηριστικός μπαγλαμάς και η κλασική κιθάρα, πλησιάζοντας συνεχώς το κοινό του για να καταλήξει μαζί με τους καλλιτέχνες σε ένα φινάλε χαράς που τόσο πολύ αναζητούμε.


ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ, ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Αναμφισβήτητα όσοι αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του Μίνου Μάτσα, ζήσαμε μια βραδιά ανεπανάληπτη και απολαύσαμε μία από τις καλύτερες μουσικές παραστάσεις της χρονιάς.


ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ


ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΤΣΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 
ΣΟΦΙΑ ΚΑΜΠΑΝΗ-ΧΗΝΙΑΔΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ, ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΙΤΗ


ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ


ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΩΤΣΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΗΓΗ: studio panoulis