Τι σας έχω πάλι αγαπημένες μου; Bazaar σήμερα έως και 70 τοις εκατό σε μερικά από τα εκλεκτά κομμάτια της σχεδιάστριας Ελενας Κουλαουζίδου! Με ενημέρωσε η Ελενα, όταν πρόσφατα έκανα την καθιερωμένη επίσκεψη μου στο ατελιέ της! Γιατί πώς αλλιώς θα έμπαινε καλά η χρόνια; Η καθιερωμένη λοιπόν επίσκεψη έγινε και σας πληροφορώ ότι δεν ήταν καθόλου «καταστροφική» για την τσέπη μου, μια που η Ελενα είχε ήδη βάλει σημαντικές εκπτώσεις σε πολλά από τα ρούχα της!
 
Η αλήθεια βέβαια είναι πως τέτοια μοναδικά κομμάτια και σε τόσο προσιτές τιμες σε βάζουν πάντα στο πειρασμό να θέλεις να τα πάρεις όλα! Είναι γεγονός πως τα έχω όλα και πολύ, ένα σπίτι γεμάτο ρούχα παντού, σε ντουλάπες, πατάρια,αποθήκες, βεστιάριο κλπ. Οπότε είμαι πολύ απαιτητική στις αγορές μου και ψωνίζω πλέον μόνο όταν ”ερωτεύομαι” ένα ρούχο! Ε λοιπόν «Ερωτας με την πρώτη ματιά» με πιάνει κάθε φορά που επισκέπτομαι το ατελιέ της Ελενας Κουλαουζίδου στο Π.Φαληρο, δεδομένου ότι ανανεώνει συνέχεια το εμπόρευμά της! Όμως, αν και με μεγάλη δυσκολία, υπήρξα αρκετά εγκρατής αυτή τη φορά! Στην επίσκεψή μου θαύμασα πάλι πολύ ιδιαίτερα, εντυπωσιακά και φινετσάτα δερμάτινα και καστόρινα ρούχα και μοναδικές γούνες, ρούχα που τα βλέπουμε μόνο σε μεγάλους οίκους του εξωτερικού, σε τιμές τουλάχιστον 5πλάσιες από τις τιμές της Ελενας, ρούχα που διακρίνονται για τα ευφάνταστα σχέδια τους, την μοναδική τους ποιότητα, το άψογο ράψιμό τους και τις προσιτές σε σχέση με την ποιότητα τους τιμές!
 
Το ιδιαίτερο που έχει το στυλ των ρούχων της είναι ότι προσαρμόζει το κλασσικό, στις πινελιές του καλού της γούστου και στις τελευταίες τάσεις της διεθνούς μόδας, για την οποία ενημερώνεται με τα συνεχή της ταξίδια σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου!
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που από την Ελενα Κουλαουζίδου ψωνίζουν πολλές γνωστές κομψές Ελληνίδες, αλλά και κυρίες που έρχονται από το εξωτερικό, προκειμένου να επισκεφθούν το ατελιέ της στο Παλαιό Φάληρο!

Το έχω γράψει πολλές φορές για τα ρούχα της Ελενας Κουλαουζίδου: είναι το απόλυτο φετίχ για μένα και γενικά δίνουν στυλ στις γυναίκες με άποψη! Απολαύστε μερικά από τις ξεχωριστές δημιουργίες που προσφέρονται με έκπτωση μέχρι και 70 τοις εκατό σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες και τρέξτε να προλάβετε!

Με την κυρία Ελενα Κουλαουζίδου μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο:6977975925
ή στο e-mail: www.ekoulaouzidou.gr