Το νέο Clinique iD™ Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel, είναι ένα νέο, αναζωογονητικό, ανάλαφρο, oil-free gel ενυδάτωσης, με διάρκεια 8 ώρες, που μεταμορφώνεται σε ένα διακριτικό φυσικό χρώμα μπροστά στα μάτια σας!

 Τι κάνει:

• Transforming Tint Release TechnologyTM με ενθυλακωμένες χρωστικές για υγιή όψη της επιδερμίδας, χαρίζει φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα για τους περισσότερους τόνους επιδερμίδας.

• Αναζωογονητικό, ανάλαφρο, oil-free ενυδατικό gel που διαχέει το φως, βελτιώνει και τελειοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας.

• Παρέχει άμεση, αναζωογονητική ενυδάτωση, χάρη στον συνδυασμό από υγροσκοπικές ουσίες, όπως υαλουρονικό νάτριο (υαλουρονικό οξύ) και γλυκερίνη.

• Προσφέρει 8 ώρες, oil-free ενυδάτωσης

• Μειώνει τους ορατούς πόρους

Για ποιον: Για όλους τους Τύπους Επιδερμίδας (1, 2, 3, 4).

Tip: για να ανακαλύψετε εάν το BB-Gel είναι το ιδανικό για εσάς, συγκρίνετε την επιδερμίδα σας με το «καμουφλάζ» που βρίσκεται επάνω στη συσκευασία. Περιέχει από τις πιο ανοιχτές έως τις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Τρόπος Χρήσης: συνδυάστε την ενυδατική βάση BB-Gel με την ενεργή κάψουλα δραστικών συστατικών (Active ConcentrateTM Cartridge) της επιλογής σας. Εφαρμόστε στο πρόσωπο και στο λαιμό καθημερινά. Απλώστε καλά. Μπορεί να υπάρχει μεταφορά χρωστικών στα ρούχα. Ακολουθήστε με την εφαρμογή αντηλιακού.

Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι οι χρωστικές ουσίες έχουν απελευθερωθεί καλά, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τα ακροδάχτυλα ή στο πάνω μέρος του χεριού σας, για να απελευθερώσετε πλήρως τις χρωστικές ουσίες πριν εφαρμόσετε στο πρόσωπο. Εφαρμόστε σαν ενυδατική κρέμα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ DRAMATICALLY DIFFERENTTM MOISTURIZING BB-GEL:

Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο – το ίδιο και η επιδερμίδα μας. Κάθε γυναίκα κάνει πολλές δουλειές ταυτόχρονα και προφανώς και τα προϊόντα περιποίησης θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο. Για όσους χρειάζονται ενυδάτωση και ομοιόμορφο αποτέλεσμα της επιδερμίδας με μια πινελιά χρώματος…

Ενυδάτωση + περιποίηση + χρώμα

Χάρη στην Transforming Tint Release TechnologyTM, το oil-free gel ενυδατώνει για 8 ώρες, προσφέροντας ένα διακριτικό φυσικό χρώμα και ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στον τόνο της επιδερμίδας, για μια υγιή όψη και φυσική λάμψη.

Μια εξαιρετικά ανάλαφρη, oil-free ενυδάτωση, με καινοτόμα χρωστικά στοιχεία τα οποία παρέχουν ένα απαλό, ομοιόμορφο, φυσικό χρώμα στην επιδερμίδα. Τα ενθυλακωμένα σφαιρίδια στη σύνθεση του BB Gel, απελευθερώνουν χρωστικές, οι οποίες ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:

• Υαλουρονικό Νάτριο (Υαλουρονικό Οξύ): ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται στη σύνθεση των καλλυντικών εδώ και χρόνια. Είναι ένα συστατικό που δεσμεύει την υγρασία, το οποίο μπορεί να κρατήσει μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό και βοηθά την επιδερμίδα να διατηρει την υγρασία για βέλτιστη ενυδάτωση.

• Transforming Tint Release TechnologyTM: ενθυλακωμένες χρωστικές που παρέχουν ένα απαλό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα στον τόνο της επιδερμίδας

• Γλυκερίνη: είναι ένα πολύ γνωστό υγροσκοπικό στοιχείο που προσελκύει υγρασία στην επιδερμίδα. Είναι ικανό να προσελκύει νερό από τον αέρα, βελτιώνοντας έτσι την υγρασία, προσφέροντας παράλληλα ενυδάτωση όλη τη μέρα.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ CLINIQUE

Απλά, Mε ασφάλεια, Αποτελεσματικά. Δοκιμασμένα να μη προκαλούν αλλεργία. 100% χωρίς άρωμα